Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak gyakrabban randizni a pasik?
Azt ne próbáljátok légysz bemagyarázni, hogy nincs idejük többre, pl az egyik pasi most konkrétan nyári szüneten van és nemis dolgozik, szóval szó szerint semmi dolga, aztán volt olyan is, aki külföldi és Pesten él és levelezőn végez egy amerikai egyetemet, de alig van tanulnivalója, mert ez az utolsó éve és csak pár tárgya van, tudom, mert sokat van a haverjaival is. Szóval itt nem időhiányról van szó.
A szexszel pedig úgy állok, hogy imádom, és lehet pont azzal rontom el, hogy hamar van szex? Első 5 randin belül. Szerintem nem ezen kéne múlnia.
Azért ne általánosíts. Én örülnék ha végre találnék egy olyan személyt akivel már értelmesen,normálisan lehetne beszélgetni,randizni,hülyéskedni egy ilyen emberrel szívesen találkoznék akár többször is és pont nem érdekel a szex. (számomra csak érzelmi,bizalmi alapon működik.)
Szóval lehet hogy rossz embereket fogtál ki.
Kérdező lennél olyan rendes és leírnád, hogyan néznek ki a randik?
Egy átlag randi, ha semmibe nem szállsz be a partnered számára 10-20e Ft költséget jelent, az havi szinten 80-160e Ft is lehet. Ami azt eredményezi, hogy randizik veled 1-2 napot a hét hátralevő részében meg 12 órázik...
Szomszédom is ilyen, sok ismerősöm szintén, édesanyám testvére 52 éves ő valami 28 éves bányarémnek teszi a szépet, a teljes fizuja rámegy. Elvan adósodva, hitelt vett fel a házára és hétköznap mikor nincsen találka 5.30-20.10-ig dolgozik, hogy legyen pénze, hétvégén, ha a hölgy nem ér rá 12 órázik.
Legutolsó randimon én 25e körül költöttem és a csaj kevesellte a progik mennyiségét. Erre jött egy 18L, aki lehordott minden utolsó gyökérnek, bezzeg az ő párja akivel együtt van 7 éve megoldotta 5000Ft-ból az évfordulójukat, mert ő egy igazi férfi!
"Átlag randi az mondjuk mozi meg séta, 2ezerből megvan. Jesszus....." :)
2 jegy 2*1680Ft és túl is lépted a 2000-es kereted
Utazás 2500Ft + parkolás 1000Ft
Szimpla mozis üdítő+legkisebb kukorica 2*1000Ft
Séta során esztek 2-2 gombóc fagyit 1000Ft
Addig rendben, hogy neked csajként kijön 2000-ből, de itt az volt a kérdés, hogy a srác miért nem akar heti 2 randinál többet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!