Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen témákkal közelítsek meg egy olyan nőt, aki szereti az operát és a műkincseket, ha én egyikhez sem értek?
Figyelt kérdés
Ez a kettő a fő érdeklődési köre, ezt az infót kaptam róla. 26 éves.2018. aug. 18. 17:16
1/9 anonim válasza:
Jesabel ismérveinek nézz utána. Náluk jellemző az antik cuccokhoz való, koruknak nem magyarázható, nem megfelelő vonzódás. Ott lesz benne minden, még a szexuális irányultság is, és hogy viselkednek a férfiakkal.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem találtam semmit.
2018. aug. 18. 17:20
3/9 anonim válasza:
Hívd el múzeumba/kiállításra, és kérd meg, hogy legyen a tárlatvezetőd, biztos sokat tud róla mesélni.Ez jó kibúvó.
4/9 anonim válasza:
Történelem, kultúrtörténet a kapcsolódó témák.
5/9 anonim válasza:
minek akarsz te olyan nővel foglalkozni, akinek teljesen más az érdeklődési köre mint a tiéd?
ez a kapcsolat már most halálra van ítélve, úgy hogy még csak elméleti síkon ábrándozol róla.
keress hozzád hasonlót, jobban jársz.
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon elegáns nő, kellemes hallgatni, ahogy beszél és ezt még nem találtam meg másban
2018. aug. 18. 17:34
7/9 anonim válasza:
Vidd el egy antik műtárgyakkal foglalkozó boltba,és kérdezgesd erről arról. Ott majd kiderül ha ért is hozzájuk. Az Opera az inkább egy sznob kikapcsolódás,nem kell nagy jelentőséget adni neki.
8/9 anonim válasza:
És mi lenne, ha egyszerűen úgy közelítenéd meg a dolgot, hogy tanulsz tőle? Ez ciki férfiként? Ezután felhozhatsz egy olyan témát, amiről ő nem tud sokat és abban pedig ő fog tanulni tőled.
9/9 anonim válasza:
Csak magadat add. Lehet hogy neki meg te vagy érdekes. Ha meg nem értesz valamihez, az nem baj, de ha érdeklődő vagy az ismeretei iránt azt díjjazni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!