Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen témákkal közelítsek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen témákkal közelítsek meg egy olyan nőt, aki szereti az operát és a műkincseket, ha én egyikhez sem értek?

Figyelt kérdés
Ez a kettő a fő érdeklődési köre, ezt az infót kaptam róla. 26 éves.
2018. aug. 18. 17:16
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Jesabel ismérveinek nézz utána. Náluk jellemző az antik cuccokhoz való, koruknak nem magyarázható, nem megfelelő vonzódás. Ott lesz benne minden, még a szexuális irányultság is, és hogy viselkednek a férfiakkal.
2018. aug. 18. 17:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem találtam semmit.
2018. aug. 18. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Hívd el múzeumba/kiállításra, és kérd meg, hogy legyen a tárlatvezetőd, biztos sokat tud róla mesélni.Ez jó kibúvó.
2018. aug. 18. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
6%
Történelem, kultúrtörténet a kapcsolódó témák.
2018. aug. 18. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

minek akarsz te olyan nővel foglalkozni, akinek teljesen más az érdeklődési köre mint a tiéd?

ez a kapcsolat már most halálra van ítélve, úgy hogy még csak elméleti síkon ábrándozol róla.

keress hozzád hasonlót, jobban jársz.

2018. aug. 18. 17:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon elegáns nő, kellemes hallgatni, ahogy beszél és ezt még nem találtam meg másban
2018. aug. 18. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:
13%
Vidd el egy antik műtárgyakkal foglalkozó boltba,és kérdezgesd erről arról. Ott majd kiderül ha ért is hozzájuk. Az Opera az inkább egy sznob kikapcsolódás,nem kell nagy jelentőséget adni neki.
2018. aug. 18. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha egyszerűen úgy közelítenéd meg a dolgot, hogy tanulsz tőle? Ez ciki férfiként? Ezután felhozhatsz egy olyan témát, amiről ő nem tud sokat és abban pedig ő fog tanulni tőled.
2018. aug. 18. 19:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak magadat add. Lehet hogy neki meg te vagy érdekes. Ha meg nem értesz valamihez, az nem baj, de ha érdeklődő vagy az ismeretei iránt azt díjjazni fogja.
2018. aug. 18. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!