Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, közelítsek a pasihoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, közelítsek a pasihoz, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Csak barátok vagyunk, de érdekes a helyzet. Amikor lehetőség van rá, mindig elhív találkozni kettesben, és nem is csak arról van szó, hogy menjünk el sörözni, hanem pl. mondja, hogy tud egy nagyon szép helyet, amit szívesen megmutatna nekem, mert ott még biztos nem voltam. Meg szokta mondani azt is, hogy szeretne látni.

Azt is látom rajta, hogy néz rám, mindig bámulja a számat, meg picit zavarban van mellettem.

Viszont már több éve nem volt kapcsolata, és nagyon szégyenlős típus, egyszer említette, hogy már nem is tudja, hogy mennek ezek a dolgok.

Én szívesen kezdeményeznék nála, mert ő 100%, hogy nem fog, de nem tudom, hogy mit gondol rólam, félek, hogy visszautasítana. :(

Szerintetek?

2016. júl. 14. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha neked is bejon, akkor kezdeményezz. Nincs veszitenivalo, csak ha kihagyjàtok egymàst. Ki tudja, merre fejlodhetne. Hajrà!
2016. júl. 14. 10:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, nekem tetszik.
2016. júl. 14. 10:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ugyanazt akarjátok, csak egyikőtök sem merte eddig kimondani :) de persze ne lerohand, hanem lépésenként kezdeményezz...

vagy nem tudom, hogy álltok most...de egyértelmű mit akartok...

23F

2016. júl. 14. 10:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Mit értesz az alatt, hogy lépésenként?
2016. júl. 14. 10:30
 5/7 anonim ***** válasza:

ne az legyen, hogy hirtelen megcsókolod...

mondjuk hozzáérsz a kezéhez, simogatod, mondjuk ráhajtod a fejed a vállára...tehát éreztetted vele, hogy közelebbi a kapcsolat...de még ne rúgd rá az ajtót :D

és ha úgy érzed készen áll(tok), akkor mondjuk megcsókolhatod...vagy kimondhatod azt a szót amitől sokan menekülőre fogják :D

23F

2016. júl. 14. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért ne kezdeményeznél, ha akarsz? Felnőtt ember vagy, nem?
2016. júl. 14. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan közelíthetsz. Tudod: egyenjogúság van.

De azért óvatosan, mert félénk. Te is elhívhatod valahova, dícsérheted, mosolyoghatsz rá... és meg is érintheted.

2016. júl. 14. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!