Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj az, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha nem tudok vonzódni egy kövér, ronda, de jómódú pasihoz? Miért fáj az egyeseknek, ha nekem a pénz kevés a vonzalomhoz?

Figyelt kérdés
2016. máj. 17. 08:27
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Ez legfeljebb a "kövér, ronda, de jómódú" pasiknak baj. És azért fáj egyeseknek, mert az emberek hü1yék.
2016. máj. 17. 08:31
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Most azt szeretned hogy megdicserjenek a szilard erkolcseidert az aranyasok meg jol megkapjak a maguket?

Nyilvan senkit sem erdekel hogy teged a penz vagy a penisz vonz.

3/8 anonim ***** válasza:

Mert ők nagyon is tudnának úgy tenni, mintha vonzódnának, csak nem kellenek a pasinak.

Ma sok olyan nő van, akinek ez egy életre szóló szerencsét jelent, és pénzért elég sok mindenre hajlandóak. Másrészt nem tartják fontosnak a vonzalmat, a szerelmet, könnyedén dobják oda a testüket érzelmek nélkül.

Esetleg van pár jó barátja, akik jól ismerik, és úgy gondolják, megérdemelne egy aranyos, rendes nőt ő is, és adhatnál egy esélyt neki a külseje ellenére. De ez meg már a népmese kategória. :)

4/8 anonim ***** válasza:
Kiknek fáj? Hm? Max. a kövér, ronda, de jómódú pasiknak. Bár inkább ők is csak örülhetnek neki, egy ilyen sablon kérdés kiírása után.
2016. máj. 17. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:
23%

Lefordítom:

nekem a pénz kevés a vonzalomhoz = nekem kevés ennyi pénz a vonzalomhoz

2016. máj. 17. 09:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez a kerdes nekem is ugy jon le mintha azt varnad h valaki erkolcsi magaslatokba emeljen es azt mondta h milyen ritka az ilyen no, ezerbol egy, a moralis szikla....de a valosag az, hogy egy kover es gazdag pasival elmenni nem jellemzo, csak ezek vannak a hirekben es lehet ilyesmirol hallani, de nem ez a sztenderd.

Nyugi, semmi baj nincs veled mint ahogy tobb millio massal sem:-)

2016. máj. 17. 09:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem várom, hogy bárki is erkölcsi magaslatokba emeljen.Amit nem értek az az, hogy miért nem lehet megérteni, hogy nem mindenkinek a pénz a lényeg?Vannak nők, akiknek számít, na de emiatt kivétel nélkül minden nőnek?Nekem soha nem ez volt a fontos egy ismerkedésnél.Fontosabb volt a testi vonzódás és a másik személyisége, pénzzel ezt nem lehet megváltani.Legalábbis nálam.
2016. máj. 17. 11:11
 8/8 anonim ***** válasza:
60%
Jó, és? Ha nem tudsz hozzájuk vonzódni, akkor miért foglalkozol a témával? Vagy kiírsz olyan kérdést is, hogy a féllábú eszkimókhoz sem tudsz vonzódni?
2016. máj. 17. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!