Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan közelítsek egy 40 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek egy 40 év fölötti nőhöz?

Figyelt kérdés
Én fiatal huszonéves vagyok, és van egy 40 év fölötti nő, akinek a viselkedése számomra, mondjuk úgy, eléggé kétértelmű, kacérkodó. Tudom róla, hogy eléggé élvezi az életet. Masszázzsal foglalkozik és szeret velem foglalkozni, de én szívesen belevinnék ebbe többet is, csak nem tudom, hogy kezdeményezzek. Mert attól eléggé parázok, hogy mi van, ha tévedek, és mégsem akar többet.
2016. jún. 7. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Szemből.
2016. jún. 8. 00:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Laposkuszasban.

Vicceltem.

Vannak konkret jelei annak hogy tetszel neki, ami mondjuk nem a munkakorebe tartozik (azaz kedvesseg, neha flort a vendegekkel?:-))Egyebkent ha nem hivod el, akkor sosem tudod meg. Ha az a megerzesed h bejossz neki akkor hidd el, hogy ugyis van. Abban, higy elhivod kavezni, abban nincs semmi, ott majd erzed, es tudod a dolgokat alakitani:-))))Lehet sot valoszinu, hogy azt varja hogy kezdemenyezz:-))

En 31 vagyok, szoval nem a negyenes korosztaly, de ez altalaban minden korosztalyra igaz.

2016. jún. 8. 00:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Soha ne olyan szögből, ahonnan nem láthat rád, mert ösztönösen megrúg és komoly sérüléseket szenvedhetsz el.
2016. jún. 8. 00:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Masszázzsal foglalkozik? :) Ha-ha, ne aggódj, mindenkivel ilyen :)), nem csak veled! :)))

Még nem tudod mi a dörgés mi? :DDD

2016. jún. 8. 03:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha masszázzsal foglalkozik, azoknál elég sok minden bele szokott férni.. Ismerek olyanokat aki amellett más egyéb szolgáltatásokat is vállalnak - gondolom elég érthető, mire gondolok. Szerintem ne várj sokat a dologtól, valószínű, hogy a legtöbb kuncsaftjával ilyen..
2016. jún. 8. 06:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért "kacér", hogy felálljon és pénzt kér érte, ha te azt mondod neki, hogy akarod. Ennyi. Nem kell ebbe többet és mást is beleképzelni. Azért írtam, hogy fiacskám még akkor úgy látszik nem tudod mi a dörgés mi? :D

Minden masszázzsal foglalatoskodó szexet is vállal.. És ezt értsd ahogy akarod: mindent.

2016. jún. 10. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!