Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek egy 40 év fölötti nőhöz?
Laposkuszasban.
Vicceltem.
Vannak konkret jelei annak hogy tetszel neki, ami mondjuk nem a munkakorebe tartozik (azaz kedvesseg, neha flort a vendegekkel?:-))Egyebkent ha nem hivod el, akkor sosem tudod meg. Ha az a megerzesed h bejossz neki akkor hidd el, hogy ugyis van. Abban, higy elhivod kavezni, abban nincs semmi, ott majd erzed, es tudod a dolgokat alakitani:-))))Lehet sot valoszinu, hogy azt varja hogy kezdemenyezz:-))
En 31 vagyok, szoval nem a negyenes korosztaly, de ez altalaban minden korosztalyra igaz.
Masszázzsal foglalkozik? :) Ha-ha, ne aggódj, mindenkivel ilyen :)), nem csak veled! :)))
Még nem tudod mi a dörgés mi? :DDD
Azért "kacér", hogy felálljon és pénzt kér érte, ha te azt mondod neki, hogy akarod. Ennyi. Nem kell ebbe többet és mást is beleképzelni. Azért írtam, hogy fiacskám még akkor úgy látszik nem tudod mi a dörgés mi? :D
Minden masszázzsal foglalatoskodó szexet is vállal.. És ezt értsd ahogy akarod: mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!