Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek hozzá?

Figyelt kérdés

Elég régóta "kerülgetjük" egymást, szemezünk stb., de egyikőnk se mer odamenni a másikhoz. Én elvárnám, hogy a fiú közeledjen, de hát ha nem, akkor nem. Szóval nekem kell lépnem, csak nem tudom hogy. Spontán biztos, hogy nem lesz bátorságom odamenni hozzá, kell valami indok. Na de mi?

Ismertetek már meg valakit úgy, hogy pl. nekimentél, kivertél a kezéből valamit vagy ilyenek tényleg csak és kizárólag a filmekben vannak? Mit tegyek?

2016. jan. 1. 20:35
 1/7 opened paradise ***** válasza:

Hol?

Nem mindegy.

2016. jan. 1. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem menj oda nyugodtan! :)
2016. jan. 1. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Én ugyanabban a gondban vagyok csak a fiú szemszögéből.

Lehet, hogy a lány is ugyanúgy gondolkodik mint te?

Lehet simán várja hogy végre lépjek már valamit??

Bármikor ha összetalálkozunk, elég feltűnően bámuljuk egymást mélyen egymás szemébe nézünk. Ez így megy kb fél év óta. Lehet csinálnom kéne már végre valamit ::S:S

2016. jan. 1. 21:23
 4/7 A kérdező kommentje:

2. válaszoló! Mondtam, hogy biztos nem lesz bátorságom odamenni hozzá, mindenféle indok nélkül...

Utolsó! Nekem is fél éve van ez!:D

Szóval nem tudtok valami jó indokot, amivel odamehetnék?

2016. jan. 2. 17:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Még az utolsónak! Szerintem valahogy közelíts, egy próbát megér! Nyilván ne kezd azzal, hogy "Szeretlek!", de puhatolózni lehet. Mondjuk szerintem még mindig az a legideálisabb, ha van rá valami okod, hogy hozzászólj, akkor úgyis kiderül, hogy egy hullámhosszon vagytok-e.
2016. jan. 2. 17:24
 6/7 opened paradise ***** válasza:
De hol? Suliban? Akkor tananyaggal kapcsolatban kérdezhetsz. Boltban? Akkor termékekkel. Ezért írtam,hogy nem mindegy.
2016. jan. 2. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze, de ez az, hogy nincs semmiféle indokom. Mi lehetne az az indok? Túl sok tapasztalatom sincs ebben és valóban csak látjuk egymást mindig. Semmilyen más kapcsolatom nincs vele. Egy településen lakunk, egy buszra szállunk. Ennyi :D
2016. jan. 2. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!