Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek hozzá?
Elég régóta "kerülgetjük" egymást, szemezünk stb., de egyikőnk se mer odamenni a másikhoz. Én elvárnám, hogy a fiú közeledjen, de hát ha nem, akkor nem. Szóval nekem kell lépnem, csak nem tudom hogy. Spontán biztos, hogy nem lesz bátorságom odamenni hozzá, kell valami indok. Na de mi?
Ismertetek már meg valakit úgy, hogy pl. nekimentél, kivertél a kezéből valamit vagy ilyenek tényleg csak és kizárólag a filmekben vannak? Mit tegyek?
Én ugyanabban a gondban vagyok csak a fiú szemszögéből.
Lehet, hogy a lány is ugyanúgy gondolkodik mint te?
Lehet simán várja hogy végre lépjek már valamit??
Bármikor ha összetalálkozunk, elég feltűnően bámuljuk egymást mélyen egymás szemébe nézünk. Ez így megy kb fél év óta. Lehet csinálnom kéne már végre valamit ::S:S
2. válaszoló! Mondtam, hogy biztos nem lesz bátorságom odamenni hozzá, mindenféle indok nélkül...
Utolsó! Nekem is fél éve van ez!:D
Szóval nem tudtok valami jó indokot, amivel odamehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!