Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közelítsek hozzá? Épp szakított
Figyelt kérdés
régóta rossz volt a kapcsolatuk. Persze mondogatja, hogy jól van, de látszik hogy nem. Hogyan, mikor közeledjek? tudom, várjak, meg türelem2015. okt. 4. 10:54
1/3 anonim válasza:
Beszélgess vele sokat, Támogasd lelkiekben, találkozz vele, legyenek programok. Persze, ha hagyja. De ne nyomulj mindekozben csókkal meg hasonlókkal és Legfőképpen ne vallj szerelmet (velem megcsinálták és csak eltaszitottak vele).
2/3 A kérdező kommentje:
és miután eltaszitottak, és elmúlt a szomorúságod, akkor mi történt? Nem gondoltál arra, hogy "szegény fiú csak jót akart, de rosszkor, fel fogom keresni..." ?
2015. okt. 4. 11:41
3/3 anonim válasza:
Jót akart, de önző módon, mert nem vette figyelembe, hogy nekem mire van szükségem.
Még nem ért véget nekem ez a sztori, ezért nem tudok válaszolni rá, hogy mit fogok tenni, de az biztos, hogy bánt ez a dolog, mert jó lenne vele, de most még bonyolultak az érzéseim, nehéz hosszú idő után a váltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!