Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy közelítsek hozzá? Épp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közelítsek hozzá? Épp szakított

Figyelt kérdés
régóta rossz volt a kapcsolatuk. Persze mondogatja, hogy jól van, de látszik hogy nem. Hogyan, mikor közeledjek? tudom, várjak, meg türelem
2015. okt. 4. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele sokat, Támogasd lelkiekben, találkozz vele, legyenek programok. Persze, ha hagyja. De ne nyomulj mindekozben csókkal meg hasonlókkal és Legfőképpen ne vallj szerelmet (velem megcsinálták és csak eltaszitottak vele).
2015. okt. 4. 11:33
 2/3 A kérdező kommentje:
és miután eltaszitottak, és elmúlt a szomorúságod, akkor mi történt? Nem gondoltál arra, hogy "szegény fiú csak jót akart, de rosszkor, fel fogom keresni..." ?
2015. okt. 4. 11:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Jót akart, de önző módon, mert nem vette figyelembe, hogy nekem mire van szükségem.

Még nem ért véget nekem ez a sztori, ezért nem tudok válaszolni rá, hogy mit fogok tenni, de az biztos, hogy bánt ez a dolog, mert jó lenne vele, de most még bonyolultak az érzéseim, nehéz hosszú idő után a váltás.

2015. okt. 4. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!