Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közelítsek az osztálytá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek az osztálytársamhoz?

Figyelt kérdés
Tehát ,van egy osztálytársam ki*aszott jó csaj..de tényleg meg nem olyan mint a többi 15 éves én meg 16 ... nagyon bejön nekem .! szerintem én is kicsit neki ,mert szokott nézni és mikor meglátom ,hogy néz gyorsan elszokott nézni, de nekem ez nem elég bizonyíték ,hogy tetszem -e neki ..szóval tippeket szeretnék kérni ,hogy közelítsek hozzám
2015. jan. 20. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Hat kerlek fogadd meg a tanacsom es ne akarj osztalytarssal osszejonni..
2015. jan. 20. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Mivel osztálytárs szerintem sehogy! Utána úgyis csak kavarások lesznek a dologból, meg hát még egy ideig osztálytársak lesztek. Meg sulkba egész nap együtt vagytok, egy idő után úgyis unalmas lenne kapcsolat. Semmi jó nincs abból ha osztálytárssal vagy együtt!
2015. jan. 20. 17:06
 3/6 aladar12 ***** válasza:
szünetben kell, lassan és nyugodtan. leülsz elé/mellé egy üres padba és beszélgetsz vele. figyeled a reakcióit és ha olyan megkérdezed, hogy nincs-e kedve fagyizni/korizni/tudjaatökömitcsináli veled péntek délután.
2015. jan. 20. 17:07
 4/6 A kérdező kommentje:
tényleg ő nem olyan ,mint a többi ...kicsit vissza húzódó típus ,de akkor is engem megfogott imádom a nevetését a hangját (nem vagyok belé szerelmes ) lehet inkább tényleg hagyni fogom mivel osztálytárs ,vagy ki rúgatom magam a suliból
2015. jan. 20. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Hulye vagy
2015. jan. 20. 17:21
 6/6 A kérdező kommentje:
most miért?
2015. jan. 20. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!