Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek a kolléganőmhöz?
Figyelt kérdés
Karácsonyi parti óta tudok a létezéséről :).
Miről kezdhetnénk el beszélgetni ?
Írnátok egy két néhány soros elképzelt párbeszédet, hogy szerintetek, hogyan zajlana egy ilyen beszélgetés :) ?
Együtt ebédelésre hívás :) ?
2016. dec. 23. 00:19
1/5 anonim válasza:
Te:Mi a véleményed a Karácsonyról?
Ő: Szupcsi.
Te: És rólam?
Ő: Nagyon aranyos vagy, igazán jó barát.
Te: Dafakkkk. - gondolatban.
3/5 A kérdező kommentje:
...és mi van vele,ha a munkahelyem vagy öt olyan kapcsolatot tudok sorolni kapásból ami itt alakult ki és még mindig tart sőt házasságok is születtek itteni kapcsolatokból.
2016. dec. 23. 07:43
4/5 anonim válasza:
1-es 😃😃😃
Amugy:
Te: van otleted szilveszterre?
O: jah persze megyunk az izeekhez..
Te: johetek?
Vagy:
Te: segitesz bevasarolni a kis unokahugomnak par ajandekot,aki most tert vissza braziliabol es ot eve nem lattam? Mert el kelne a noi segitseg.
O: hat ize nem tudom
Te utkozben: de hideg van, nem ulunk be kajalni?
5/5 A kérdező kommentje:
Jó ötlet de kicsit túl közvetlen :), eddig még soha az életben nem beszéltem vele :D. Kicsit fura lenne pont az ő segítségét kérni mikor van vagy 5 másik lány akivel szinte napi szinten váltok néhány szót. Azért is iram ki a kérdést mert fura lenne pont az ő segítségét kérni valamiben. :P Eleve randi gyanús szaga lenne.
2016. dec. 23. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!