Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kezdeményeznétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy férfi, akit heti rendszerességgel látsz. Külsőre nagyon bejön. Finoman küldöd neki a jeleket, rámosolyogsz, szemezel vele. A férfi ezt láthatóan észreveszi, de nem kezdeményez. Még nem beszéltetek egymással.
Majd a tudomásodra jut, hogy nagyon hasonló az érdeklődési körötök és lenne miről beszélgetni. A férfi ezt nem tudja.
Mit tennél? Lennél olyan bátor, hogy megszólítod őt?
Kihagysz egy fontos tényt 55%, nem érted, h még nem beszéltek?? :)
És, igenis, h egy nő is kezdeményezhet, és nem süllyed le sehová. Ha, van közös érdeklődési kör, nyugodtan szólítsd meg, beszélgessetek, aztán lehet egy barátság lesz belőle, lehet egy szerelem. Hajrá! :)
Én meglépném, persze.
2018. aug. 16. 20:14
12/22 anonim válasza:
Tettem már ilyet, én nem parázok, hogy nőként kezdeményezzek valakinél, ha szeretnék. Volt, amikor jól sült el a dolog, és volt, amikor felsültem.
Most pl. olyan helyzetben vagyok, hogy jól felsültem valakinél, aztán elengedtem a dolgot, amennyire lehetett, és ő kezdett kisebb lépéseket tenni felém. Van, amikor jók a szavak, de van, amikor nem szavakkal kell közeledni, hanem láttatni a közös pontokat valahogy másképp.
33 éves vagyok
2018. aug. 16. 20:24
13/22 anonim válasza:
Nekem most van egy lány aki tetszik a buszról. Soha nem volt barátnőm, részben a külsőmnek és részben a félénkségemnek köszönhetem. Nem vagyok sajnos megelégedve magammal, teszek ellene jelenleg is. Egyszerűen nem merek kezdeményezni nála, nem azért mert félek az elutasítástól, egyszerűen már belefáradtam és magammal akarok most törődni, hogy a legjobbat tudjam később nyújtani. Tudom hogy ez hülyeség, de ez van. Lehet hogy küld jeleket, de egyszerűen nem veszem észre, mert amint összepillantunk elkapom a fejemet és zavarba jövök. Igazán örülnék, ha leülne mellém és elkezdene egy beszélgetést. Nem, nem kell utána sétáltatnia és hasonló amiket az előző leírt, egyszerűen csak ezerszer könnyebb lenne számomra megnyílni, ha tudnám, hogy szimpatikus vagyok számára. Semmi kedvem utána folyamatosan kínosan érezni magamat, mert bepróbálkoztam nála.
2018. aug. 16. 20:29
14/22 anonim válasza:
Pont ugyanígy vagyok, mint az utolsó. Örülnék ha egyszer életemben a nő kezdeményezné az ismerkedést. Az, hogy mosolyog meg "jeleket küld" ez semmit nem jelent nálam, sőt ha rám mosolyog hajlamos vagyok azt hinni, hogy rajtam vigyorog, hogy hülyének néz vagy koszos vagyok vagy mi baja?!... Inkább beszéljetek, csajok! Kérdezze meg az időt, vagy valami... de néma gyereknek anyja sem érti... Sosem volt randipartnerem sem, az eddigi tucatnyi nőben aki tetszett egyetlen egy közös pont volt, mégpedig az , hogy én kezdeményeztem náluk az ismerkedést. Mivel nem jött be, talán fordítva bejönne :) (31/F)
2018. aug. 16. 21:23
15/22 anonim válasza:
Én megszólítanám. Lehet, hogy csak baráti viszony lenne belőle, lehet, hogy szerelem, de az is lehet, hogy egyik sem. Nem veszítenék semmit, ha szóba állnék vele.
2018. aug. 16. 23:22
16/22 anonim válasza:
Hát figyelj, ha annyira bejön, és dolgozik bennem a kémia, tuti próbálkozok nála. Ha azonban nem látom nála azt, hogy lenyűgöztem, hogy meg akar hódítani, akkor gyorsan kiábrándulok.
2018. aug. 16. 23:35
17/22 anonim válasza:
Ha munkahely felé a 12D buszon látod(a héten este és reggel), akkor nyugodtan gyere oda hozzám, mert én épp ilyen helyzetben vagyok egy lánnyal(talán veled). :D Lehet hogy küldi a jeleket, sajnos kissé visszahúzódó vagyok, és ismeretlennél nagyon nehezen merek kezdeményezni, egyszerűen amint összepillantok vele máris elkapom a fejemet, ergó nem veszek észre semmit.
2018. aug. 17. 07:22
18/22 anonim válasza:
Azért van abban vmi megkapó báj, hogy az ide írogató srácok szeretnék, ha a lány szóba elegyedne velük, de arra nem veszik a bátorságot, hogy legalább ránézzenek :D
Az különösen tetszett, aki ezek fényében a "néma gyereknek anyja sem érti a szavát" frázissal jött. Jót nevettem, köszi.
A kérdésben leírtak alapján a lány már megtette a magáét azzal, hogy félreérthetetlen jelzéseket küldött (különben nem vetted volna észre, hogy felfigylet rád), innentől kezdve nem számít, hogy neki milyen információ jut a birtokába a közös érdeklődési körötökről, ugyanis a labda fel van dobva. Ha akarod lecsapod /beszélgetést kezdeményezel/, ha akarod nem /továbbra sem foglalkozol vele/. Én biztos nem tennék többet az ügy érdekében, mert az előzmények tükrében már túlzott nyomulásnak érezném.
2018. aug. 17. 08:01
19/22 anonim válasza:
4.: ezt én nem tudhatom, mert nem vagyok gondolatolvasó. Arra gondolnék, neki nem jövök be. A jelküldés szerintem bővel elég kezdeményezésnek. Ha nem reagál rá, akkor felejtős. 2.hsz voltam
2018. aug. 17. 08:16
20/22 anonim válasza:
A kérdésre válaszoltam, erre lepontoztak. Ki érti ezt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!