Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, kezdeményeznétek ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, kezdeményeznétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy férfi, akit heti rendszerességgel látsz. Külsőre nagyon bejön. Finoman küldöd neki a jeleket, rámosolyogsz, szemezel vele. A férfi ezt láthatóan észreveszi, de nem kezdeményez. Még nem beszéltetek egymással.

Majd a tudomásodra jut, hogy nagyon hasonló az érdeklődési körötök és lenne miről beszélgetni. A férfi ezt nem tudja.

Mit tennél? Lennél olyan bátor, hogy megszólítod őt?

Kérlek, az életkorodat is írd le.

2018. aug. 16. 19:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
31%

*Finoman küldöd neki a jeleket, rámosolyogsz, szemezel vele. A férfi ezt láthatóan észreveszi, de nem kezdeményez.

Meddig sűlyedsz még? nő ezt nem teszi. Hanem észre veszi magát, és eszébe nincs igy viselkedni.

2018. aug. 16. 19:42
 2/22 anonim ***** válasza:
79%

"Finoman küldöd neki a jeleket, rámosolyogsz, szemezel vele"

Ezzel kezdeményeztem. Ha ezt észreveszi, de nem reagál rá, akkor felejtős, mert valószínűleg nem tetszem neki.

2018. aug. 16. 19:42
 3/22 A kérdező kommentje:
#1 Nem sűlyedszek semeddig. A kérdés elméleti. "Tegyük fel..."
2018. aug. 16. 19:53
 4/22 A kérdező kommentje:
#2 És ha csak nem mer kezdeményezni a férfi?
2018. aug. 16. 19:54
 5/22 anonim ***** válasza:
93%
Mint a kettes. Direktbe nem nyomulok ra, majd ha ugy hozza az elet. Jofejsegen kivul mi mast kene meg neki kuldeni?
2018. aug. 16. 19:55
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mer kezdemenyezni, akkor igy jartam! :D
2018. aug. 16. 19:56
 7/22 anonim ***** válasza:
94%
4 Olyan nincs. Ha mindezt meglépted, amit irtál akkor ennek a fazonnak nem kellesz.
2018. aug. 16. 19:56
 8/22 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy a birtokodban van egy olyan információ, amiről ő nem tud. Hogy lenne miről beszélgetni.
2018. aug. 16. 19:57
 9/22 anonim ***** válasza:
85%
8 Nem érted, hogy tök mindegy milyen közös témád lenne a fazonnal a fazont nem érdekli?
2018. aug. 16. 20:02
 10/22 anonim ***** válasza:
76%

A férfi attól férfi, hogy megteszi a lépést ha egyszer már úgyis adott jeleket a nő hogy tetszik neki.

Az amit te írsz, hogy a nők megtennék e a lépést ilyen helyzetben, mivel hogy beszélgetnivaló témát tudnának a pasival.

Nem, nem kell mindenáron a pasi, ne haragudj hogy ezt mondom, de értelemszerűen a nőket nem hajtja az az ösztön ami a férfiakba van, már csak azért sem mert tegyük fel, nemcsak hogy jelzi a nő hogy tetszik neki a pasi, de még hajtson is utána?

Ilyenkor felmerül bennem a kérdés hogy oké, kezdeményezek és? Utána? Mi lesz?

Mindent nekem kell majd kezdeményeznem? És sajnáljam hogy mert nem mer??

Mit nem mer? Semmit nem mer?

Soha nem volt olyan hogy nekem kellett volna megszólítanom egy pasit.

Értem amit kérdezel, az az hogy mi dacból nem tesszük ezt meg?

Nem dacból hanem egyrészt úgy érezzük hogy nem kellünk a pasinak, másrészt ha meg is szólítanánk, akkor eleve akkora mínuszból indul a pasi előttünk hogy meg sem tesszük ezt a lépést.

Szerintem ha ilyen szitud van, szedd fel azt a nőt és kész.

2018. aug. 16. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!