Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves fiú ebben a helyzetben hogyan tudna ismerekedni?
Figyelt kérdés
Most végeztem el a középsulit, lassan dolgozni fogok. Haverokkal majdhogy mindennap kijárok meg ilyesmi, de nem ismerek meg új embereket, nem is tudom hol tudnék, így lányokat se ismerek meg újakat. Egyetemre nem megyek így ott se fogok. Bulizni eljárunk néha de 1-2 smárolás vagy extrásabb estén kívül más nem nagyon szokott lenni. Na meg diszkóba nem barátnőt szerezni megy az ember. Ilyen helyzetbe mit tudok tenni, hogy tudok új lányokat megismerni?2018. jún. 17. 23:01
1/3 anonim válasza:
Hali :)
Szerintem discoban is ki lehet fogni olyan lanyt. En ott ismertem meg a parom es tart mar 4 eve a dolog :)
De egyebkent internetes appok jobb hijan :)
2/3 anonim válasza:
Hát ja.. Tinder 😃 semminél egy fokkal jobb.
Munkahelyen esetleg majd? Hobbin keresztül?
3/3 anonim válasza:
én is egy buliban ismertem meg a párom, egész vicces szituk tudnak kialakulni :D mi “csak” fél éve vagyunk egyutt, de boldogabb nem is lehetnék :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!