Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok már ilyen helyzetben?
Lassan-lassan egy évvel ezelőtt szakított velem a volt barátnőm. Nagy szerelem volt. 2 évig tartott.
7-8 hónapig szenvedtem, nem ismerkedtem, nem beszélgettem senkivel.
Pár hónappal ezelőtt elkezdtem ismerkedni a neten. De sajnos nem jött össze semmi jó. Míg ismerkedtem, addíg kb valamennyire elhalványult az emléke, de a sok sikertelen nekirugaszkodás után, ami az elmúlt pár hónapban ért engem, jobbnak láttam ha abbahagyom az ismerkedest.
Ez kb egy honapja van. Es az utobbi 2-3 hétben nagyon felerősödtek bennem az érzelmek a volt kapcsolatom iránt. Ugyan ott vagyok ahol egy évvel ezelőtt. Olyan rosszul.
Sajnos itt az idő nem old meg mindent, mert voltam már ebben a helyzetben. 5-6 évvel ezelőtt, akkor is egy nagy szerelem volt, annak is vége létt, 2-2,5 évig egyedül voltam, hogy elfelejtsem, de nem ment, kellett valaki aki elfeledteti velem.
Akkor így sikerült totálisan semlegesítenem a lányt. És most is ez a helyzet, én, saját magam nem tudom semlegesíteni, kell valaki aki új érzelmeket hoz ki belőlem....de nincs senki sem a láthatáron.
Tisztában vagyok a dolgokkal, ez az agyam mellékterméke, meg a ragaszkodás stb. De én ilyen vagyok. Ha hétköznapi kapcsolatokat tudom kezelni amikor vége van, az ilyen nagy szerelmeket nem. Az ilyenekből mindig más húzott ki, egy nagyobb szerelembe, érzelembe húzással.
Mit célszerű tenni?
25/f
" És most is ez a helyzet, én, saját magam nem tudom semlegesíteni, kell valaki aki új érzelmeket hoz ki belőlem....de nincs senki sem a láthatáron. "
És akkor most várod, hogy priviben megindul feléd a levél áradat?
Neked az a bajod, ahogy sok más “évekig szenvedek a szakítás után” típusú embernek, hogy a múltban élsz. Nem vagy képes elfogadni, ha valaminek vége van. Én soha egy szakítás után nem voltam magam alatt 1 hétnél tovább. Minek sírjak olyan után, akinek nem kellek? Ha meg én szakítottam, akkor főleg nem volt miért sírnom.
Egyszerűen kezdj el a jövőre és a jelenre koncentrálni, sablonszövegnek hangzik, de azt javaslom, hogy tanulj, fejleszd magad, sportolj, utazgass, olvass, élvezd az életet, ahogy akarod...és ne add fel az ismerkedést, legyél optimista.
En teljesen megszakítottam a kontaktot vele. Éppen ezért, mert így is nagyon masszív érzelem maradt bennem és benne is. Közös megegyezés alapján döntöttünk.
Ő már boldog. Van párkapcsolata rég.
Attól félek, hogy ez a felülbírálás egy véges dolog. 1-2 ilyen nagy szerelmet felül lehet írni mással, de mi van ha már egy adot ponttól nem megy a dolog, nincs hova, feljebb, erősebb, energikusabb érzelem.
Ettől rettegek.
# 4
Túlságosan következetes vagy. Nem írtam le a szakítás okát. Én voltam a hibás, én tettem be a kaput. Ezt is felkellett dolgoznom.
Abszolút nem élek a múltban, pusztán nem vagyok hajlandó olyan kapcsolatokba belemenni, ahol nem érzem a szerelmet.
Nem a volt barátnőm hiányzik. Hanem az érzés ami létrejött, a kapcsolat, a bizalom, hogy érezzem, “ igen, erre a lányra rámerem bízni a szívem”, vele szeretnék lenni. Őt szeretném szeretni.
De eddig egy lánynál sem éreztem ezt. Vannak terveim. Ojaaj, de mennyi. De mind hiába ha olyan magányos és keserű vagyok mint egy mezőn búslakodó fa, aminek a levelei keserű mint az epe.
Szeretnék újra érezni. A szerelem és az érzelem lehet lassan jön, de hiába mentem bele dolgokba, nem mozgattak meg.
És ez nem a múlt kivetülése, hanem a múl felülmúlása lenne.
Tudom mire akar megtanitani az elet.
Arra ha szeretnek viszont szeressek. Es ne tegyem tonkre. Elso kezbol tanultam ezt meg. Megtanultam a lecket. De mar szeretnem alkalmazni es elesben kiprobalni.
Mondjuk volt egy lany....aki megmozgatott, de annak en nem jottem be.
Szoval nem az van, hogy a mukt rangat.
Ha meg babmesterkent jatszik velem babkent az elet, azzal, hogy sajat magam nem tudom tultenni magam a “dolgon” de nem ertem. Milyen dolgon? Mikor elfogadtam, alairtam, en voltam a hibas vallalom.
Mint irtam....az egyszeru felszines kapcsolatokat tudom kezelni, 1-2 het utan mar teljesen jol vagyok.
Ezek a nagy, massziv, eros szerelmek vagnak alam, mert ezt nem tudom semlegesiteni, ezt en, jelen szemelyem csak felulirni tudja massal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!