Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Lassan-lassan egy évvel ezelőtt szakított velem a volt barátnőm. Nagy szerelem volt. 2 évig tartott.

7-8 hónapig szenvedtem, nem ismerkedtem, nem beszélgettem senkivel.

Pár hónappal ezelőtt elkezdtem ismerkedni a neten. De sajnos nem jött össze semmi jó. Míg ismerkedtem, addíg kb valamennyire elhalványult az emléke, de a sok sikertelen nekirugaszkodás után, ami az elmúlt pár hónapban ért engem, jobbnak láttam ha abbahagyom az ismerkedest.

Ez kb egy honapja van. Es az utobbi 2-3 hétben nagyon felerősödtek bennem az érzelmek a volt kapcsolatom iránt. Ugyan ott vagyok ahol egy évvel ezelőtt. Olyan rosszul.

Sajnos itt az idő nem old meg mindent, mert voltam már ebben a helyzetben. 5-6 évvel ezelőtt, akkor is egy nagy szerelem volt, annak is vége létt, 2-2,5 évig egyedül voltam, hogy elfelejtsem, de nem ment, kellett valaki aki elfeledteti velem.

Akkor így sikerült totálisan semlegesítenem a lányt. És most is ez a helyzet, én, saját magam nem tudom semlegesíteni, kell valaki aki új érzelmeket hoz ki belőlem....de nincs senki sem a láthatáron.

Tisztában vagyok a dolgokkal, ez az agyam mellékterméke, meg a ragaszkodás stb. De én ilyen vagyok. Ha hétköznapi kapcsolatokat tudom kezelni amikor vége van, az ilyen nagy szerelmeket nem. Az ilyenekből mindig más húzott ki, egy nagyobb szerelembe, érzelembe húzással.

Mit célszerű tenni?

25/f

2018. ápr. 14. 18:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ez az! Ez van amit leirtal pontrol pontra.

2018. ápr. 18. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!