Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szorulhatott egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szorulhatott egyetlen emberbe szinte minden létező, nőket taszító tulajdonság?

Figyelt kérdés

- kisfiús (ronda) arc, vékony és hosszú végtagok, feminin megjelenés

- nem szeret társaságba járni, ismerkedni, barátkozni, nagyon kevés barátja és ismerőse van, többnyire csak otthon ül egész nap

- társaságban csendes, visszahúzódó, gátlásos, a nőknél nem mer kezdeményezni, nem mer meg sem nyílni előttük

- a mindennapi életben is sokat szorong, idegeskedik, aggodalmaskodik, nehezen lazul el, ismeretlenekkel (főleg nőkkel) szemben gátlásos, szégyellős, halk szavú

- a karrierjében is sikertelen, olyan szakmát választott, amivel nagyon nehéz mit kezdeni, pedig sokkal jobb is tellett volna tőle a tehetsége alapján

- a sportokhoz nincs tehetsége, szokott edzeni, de nem sok minden látszik meg rajta, mivel a rosszul fizető munkája miatt nem tud megfelelően táplálkozni

- az elméje kezd elborulni, beteg gondolatok kerítik hatalmába, depresszió és agresszió között ingadozik, az öngyilkosságra is sokat gondol

- soha nem volt még kapcsolata nővel, teljesen tapasztalatlan ezen a téren

- rettentően ügyetlen, kétbalkezes, önbizalomhiányos, izgulós

- érzelemmentes, gépies, búskomor arckifejezés, lefelé konyuló és roppant pici ajkak

- nulla egzisztencia

- kedveli a különböző összeesküvés-elméleteket, konteókat és ezeket többnyire el is hiszi

- könnyen leizzad és büdösödik, rosszak és sárgák a fogai, pattanásos több helyen és az átlagos testalkata ellenére magas a koleszterinszintje

A kérdés rólam szól és a fent leírtak MINDEGYIKE illik rám.

2018. aug. 13. 19:40
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja és amit kihagytam, hogy rettenet szerencsétlen.
2018. aug. 13. 19:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem eltúlzod! Figyelj tudom, hogy még így ismeretlenül is kiírni, de ettől, hogy itt néhány hülyegyerek mégjobban rombolja az önbecsülésed azzal nem lessz jobb! Én így csak eggyet tudok tanácsolni próbálj barátkozni és kérdezd meg kívülállók véleményét is (nem apa, anya, tesó aki úgyis pozitívat mond) mert ez így ilyen formában biztos, hogy alaptalan csak te magad hiszed így pont azért mert nem tudsz lépni és kizökkenni ebből a gondolatból! És me másokhoz hasonlítsd magad mert tőkéletes ember nincs! Lehet, hogy látsz az utszán egy álltalad külsőre "tökéletesnek" gondolt embert, de a valóságban biztos, hogy neki is megvannak a maga hibái!
2018. aug. 13. 19:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Vicces, mert ezek olyan dolgok amin lehet dolgozni javítani, kiküszöbölni.
2018. aug. 13. 19:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Biztos nem túlzom el, kérdeztem már véleményt nőktől is és mindegyik ugyanazt mondta a külsőmről is, egyiknek sem tetszettem.
2018. aug. 13. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Te rontod el a saját életed. Nem a testeddel volt gond, hanem azzal, aki benne van. Magad alatt vágtad a fát és megkaptad ennek gyümölcsét. Élvezd, vagy tegyél ellene.
2018. aug. 13. 20:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezt a problémát pszichiáterhez vidd, ne erre az oldalra, mert itt akkora a legtöbb ember arca, hogy kinyúlna a Plútón túlra.
2018. aug. 13. 20:15
 7/13 anonim ***** válasza:

A kinézeteden tudsz változtatni, ha akarsz!

De ha otthon ülsz, eszel, és síránkozol akkor b..hatod! Azt nekem ne mond, hogy normális kajára nincs pénzed mert 1500 ft ból már lehet venni normális kaját és szépen megcsinálod magadnak és lemondasz helyette a sok szarságról! Ezek után ha normálisan eszel és edzel nincs az a genetika amivel idő után ne változnál!

A másik ha otthon ülsz gondolom már nem tanulsz akkor úgy látszik van interneted keressél ba..d meg munkát és akkor lessz pénzed☝️ másrész a munkahelyen is emberek között leszel és náris megtapadztalod, hogy mi is a valóság mert azt otthon ülve nem fogod és ha már ennyire tudsz nyitni az emberek felé és van némi pénzed akkor alkalmanként el tudsz menni "szórakozni" ehez nem feltétlen kell discoba menni már ha beülsz valahova meginni valamit ott is találkozhatsz emberekkel akár még barátnőt és barátokat is szerezhetsz!

Tidom milyen itthon ülni én is fél évig otthon voltam suli után és teljesen elveszti az ember a fonalat és más lessz a megalkotott képe a világról ami természetesen nem valós! Úgy, hogy szedd össze magad és kezd el építeni az életed ne a tökéletes életről álmodj meg azon gondolkodj, hohy miért vagy olyan amilyen hanem magadból hozd ki a legjobbat! A másik amit szintén tapasztaltam hogy ha semmivel nem kötöd le magad és othhon ülsz akkor többet fogsz gondolgodni és akár milyen hihetetlen de bele lehet golyózni valamilyen szinten le kell magadat terhelni mentálisan és fizikailag is!

2018. aug. 13. 20:15
 8/13 A kérdező kommentje:
De mit tud ezen segíteni egy pszichiáter? Akkor is ugyanolyan kislányos marad az arcom és élből elutasít minden nő. Aztán ez magával vonja a depressziót, szorongást, visszahúzódást.
2018. aug. 13. 20:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Igazából amiről szó van, az nem a külső, hanem mennyire érződik rajtad az önbizalom ,kisugárzás. Te lehetsz Mike Tyson külsejébe is, ha ezt sugárzod ki amit most, akkor az nulla szorzó.
2018. aug. 13. 20:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Ismered ezt a regenyt? [link]
2018. aug. 13. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!