Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet olvasni rengeteg társkeresős profilban, főleg nőknél, hogy "olyan párt keresek, aki még tud szeretni"? Ennyire eltűnt ez az emberekből?
Na ja.
Ezeket kb annyira kell komolyan venni, mint a tini lányokat a "nem tudhatjátok min mentem keresztül" c. slágerrel.
Teljesen mindegy,mert a nők meg csak azokat a férfiakat veszik észre,akik jóképűek. Nos ők bizony több nőt is tarthatnak,mert megtehetik,és van kereslet rájuk,tehát miért maradnának egynél? Na ők azok,akik kihasználják a nőket,akár csak szexre is.
Jómagam,aki meg nem született jóképűnek,átlagos kinézetre,emberszámba nem vesznek a nők,mintha nem is léteznék. Pedig én úgy érzem,tudnék szeretni,és megbecsülni egy nőt,és törődni vele.
Csak hiába,mert nem születtem jóképűnek,így már szóba sem állnak velem konkrétan...
Maximum kinevetnek,és odébb állnak.
27/F
Mert valószínű az életben nem szerette őket senki, olyan borzalmas személyiséggel rendelkeznek.
Csak hát ugye őszerintük az emberekből tűnt el a szeretet, és nem velük van a probléma.
8-assal egyetértek.
Az ilyen kibírhatatlan emberek ráadásul azzal mossák az agyuk, hogy semmi esetre se változzanak a legkevésbé sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!