Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depresszióval van esélyem párt találni?
Teszek ellene minden nap és mosolygok is sokat, de vannak időszakok, mikor nagyon felülkerekedik rajtam. Nem gondolom, h ebben az időszakban, túl vonzó lenne a személyiségem.
Tűztem ki célokat és egyre előrébb is jutok, van tisztességes munkám és nem nyafogok, de sokszor annyira reménytelennek látok mindent, amit akaratlanul is a külvilág felé tükrözök.
Ez Nektek mennyire illúzió romboló? El tudnátok valakit fogadni így?
Ez miatt félek megnyíln, félek, h csalódnak bennem, így a kapcsolataimat is gyorsan rövidre zárom.
27/l
7 diagnosztizált mentális betegségem van (köztük a major depresszió). 5,5 éve vagyok boldog párkapcsolatban. El kell menni pszichiáterhez, megkeresni a neked való gyógyszert és kész. Észre sem venni rajtam, hogy milyen bajaim vannak.
22N
Szerintem attól függ milyen területeken nyilvánul meg ez a pesszimista, depressziós látásmódod. Nyilván ha kihat a párkapcsolatra is olyan módon, hogy abban is csak a rosszat látod, illetve nem lehet emiatt veled hosszútávon tervezni, mert nincsenek benne céljaid (közös élet, család alapítás stb.), akkor nem sok esély van hosszútávon senkivel. Viszont ha a kapcsolati dolgok rendben vannak, akkor egy megfelelő társ szerintem simán kihozhat téged ebből az egészből.
Azt lenne jó tudni mi a kiváltó oka a depressziónak, illetve milyen fokú. Bár nem értek annyira ehhez a betegséghez, de ennek is vannak fokozatai, meg típusai, leírásod alapján pedig elég enyhe stádiumban van még ez nálad.
Szóval semmiképp se csüggedj, próbálj kapcsolatot alakítani a számodra legmegfelelőbb emberrel, ne félj, ha tényleg jól választottál segíteni fog neked és leküzditek együtt. Illúzió rombolásró meg szó nincs, nem ez a fő meghatározód, ez csak egy kis része a személyiségednek, ha a többi részével el tudod varázsolni a másikat, hidd el hogy azon lesz, hogy ezt a kis "hibát" együtt javítsátok, nem fog megfutamodni.
Persze lehet nem fog mindez menni egyik napról a másikra, de biztos vagyok benne, hogy neked is könnyebb lesz változni, ha van kiért, meg úgy látom azért már most, egyedül is, szépen teszel érte, hogy ez elmúljon.
Sok sikert kívánok, 28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!