Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elmúltam 30. Szeretnèk vègre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúltam 30. Szeretnèk vègre egy társat ès családot, de valahogy nem jön össze. Egy korombeli pasi sem akar komolyan tőlem semmit. Aki még igen az mind vagy alkesz vagy egy munkakerülő, vagy az apám lehetne. Lehet velem van a baj, túl sokat akarok?

Figyelt kérdés

2018. aug. 12. 21:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik... xD Azért az durva, hogy mind...:)
2018. aug. 13. 21:58
 22/30 anonim ***** válasza:
39%

Persze, hogy mind 0%.

Az ilyen kérdéseknél max a tökéletes vagy, meg sem érdemelnek, vagy a minden férfi szemét típusú válaszok tudnak pontot érni.

A kövérség felemlegetése meg instant 0 pont, hiszen a gép előtt ülve osztani a piros kezet mégiscsak kevésbé megterhelő mint a mozgás és a diéta.

2018. aug. 14. 06:43
 23/30 anonim ***** válasza:
14%

18-19-es.

Igen a "hab testemet".Mivel én sem vagyok sem kövér,sem elhanyagolt.A "valahogy kinéző alatt" azt értem,hogy ad magára,nem csak tükröből látja a p.öcsét,legyen haja,stb.Nem azt,hogy kigyúrt "falu bikája" legyen.Mondjuk az amúgy se opció mert nem vagyok falusi :P

2018. aug. 14. 13:18
 24/30 anonim ***** válasza:
30%
17-es az már nem baj,ha volt komoly kapcsolata,sőt az sem,ha elvált(feltéve,hogy nem fosztotta ki az exasszony és nem nekem kell emiatt eltartani,illetve túllépett a váláson).A gyerek viszont "baj".Nem nevelem más gyerekét,2 hetente hétvégén sem.
2018. aug. 14. 13:21
 25/30 anonim ***** válasza:
38%
Érdekes, ha egy no írja, hogy baj a gyerek, az természetes. Nézd meg, hogy ugyanezért a férfiaknak hogy nekiesnek mindig.
2018. aug. 14. 14:13
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

17-es vagyok:

"Nem nevelem más gyerekét,2 hetente hétvégén sem."

pedig ebben a korban már kompromisszumot kell kötni.

de te tudod.

2018. aug. 14. 15:17
 27/30 anonim ***** válasza:
47%

Inkább egyedül maradok.Volt gyerekes pasim,többet nem ,kösz.Nem leszek mégegyszer senki ingyért bébiszittere :)

Hozzáteszem én a gyerekes nőket nem akaró pasikat is tökéltesen megértem.

2018. aug. 14. 15:57
 28/30 anonim ***** válasza:
24%
"legyen haja"... Értem.... azért 30 körül elég sok ember kopaszodik, ezzel pl kizártad a férfiak felét helyből. Egyébként igaza van az előttem szólóknak, talán csak ki kéne nyitnod a szemed. A legidegesítőbb hallgatni, hogy "én egy pasinak sem kellek" meg "nincsenek már normális pasik" stb, amikor ott áll mellette aki a fél veséjét is neki adná ha szüksége lenne rá. (pl én így éreztem egy nő iránt, aki ugyanezt a szöveget szajkózta)
2018. aug. 23. 22:29
 29/30 anonim ***** válasza:
32%

Nézd nem akarlak megbántani, csak jó tanácsként írom:

Ami neked kicsit duci, az a legtöbb férfinak elhízott. Különben lenne komoly pasid. Ideje lenne beíratkoznod heti 3 fitnesz edzésre. Hidd el, még az egészségednek is jót tesz. Plusz, 1 év múlva sokkal jobb pasikból válogathatsz majd, mint eddig.

2018. aug. 29. 18:19
 30/30 anonim ***** válasza:
40%
Én ugyanígy vagyok, de a korombeli nők vagy szőke herceget várnak nettó 800ezres fizetéssel, vagy 50+ manuszokra csorgatják a nyálat én meg egy moziba se tudok elmenni nővel. (31/F)
2018. aug. 31. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!