Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúltam 30. Szeretnèk vègre egy társat ès családot, de valahogy nem jön össze. Egy korombeli pasi sem akar komolyan tőlem semmit. Aki még igen az mind vagy alkesz vagy egy munkakerülő, vagy az apám lehetne. Lehet velem van a baj, túl sokat akarok?
Persze, hogy mind 0%.
Az ilyen kérdéseknél max a tökéletes vagy, meg sem érdemelnek, vagy a minden férfi szemét típusú válaszok tudnak pontot érni.
A kövérség felemlegetése meg instant 0 pont, hiszen a gép előtt ülve osztani a piros kezet mégiscsak kevésbé megterhelő mint a mozgás és a diéta.
18-19-es.
Igen a "hab testemet".Mivel én sem vagyok sem kövér,sem elhanyagolt.A "valahogy kinéző alatt" azt értem,hogy ad magára,nem csak tükröből látja a p.öcsét,legyen haja,stb.Nem azt,hogy kigyúrt "falu bikája" legyen.Mondjuk az amúgy se opció mert nem vagyok falusi :P
17-es vagyok:
"Nem nevelem más gyerekét,2 hetente hétvégén sem."
pedig ebben a korban már kompromisszumot kell kötni.
de te tudod.
Inkább egyedül maradok.Volt gyerekes pasim,többet nem ,kösz.Nem leszek mégegyszer senki ingyért bébiszittere :)
Hozzáteszem én a gyerekes nőket nem akaró pasikat is tökéltesen megértem.
Nézd nem akarlak megbántani, csak jó tanácsként írom:
Ami neked kicsit duci, az a legtöbb férfinak elhízott. Különben lenne komoly pasid. Ideje lenne beíratkoznod heti 3 fitnesz edzésre. Hidd el, még az egészségednek is jót tesz. Plusz, 1 év múlva sokkal jobb pasikból válogathatsz majd, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!