Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúltam 30. Szeretnèk vègre egy társat ès családot, de valahogy nem jön össze. Egy korombeli pasi sem akar komolyan tőlem semmit. Aki még igen az mind vagy alkesz vagy egy munkakerülő, vagy az apám lehetne. Lehet velem van a baj, túl sokat akarok?
Azért nem jönnék össze veled, mert családot akarsz.
Amúgy a jellemed rendben van, külsőre valószínűleg tetszenél.
le kellene fogynod. ha 32 évesen "nem teljesen elhízott" vagy, abból 5 éven belül egy ordenáré BMI lesz.
ha lefogsz, fiatalosabbnak és igényesebbnek fogsz tűnni, nem csak a legalja fog észrevenni.
ja igen, nem fogsz tudni zabálni meg tespedni.
Ugyanez a problémám,pedig nem vagyok "kicsit molett" sem.
A korunkbeli pasiknak akik valahogy kinéznek a huszonéves csajok kellenek,mert azok még tuti nem akarnak családot,nomeg egy fiatal barátnő "státusszimbólum" is.Nálam is csak az elvált,meg apukámkorabeli és/vagy teljesen lepukkant anyukával a gyerekkori panelkisszobájukban lakó pasasok próbálkoznak.Nekem meg ők nem kellenek,szóval én már belenyugodtam az elmúlt 2 év sikretelensége során így 34 évesen,hacsak "csoda nem történik"hogy egyedül maradok.Pedig én gyerekhez sem ragaszkodom minden áron.Én is folyton azt kapom,hogy adjak le az igényeimből!Na de már hová?Addig,hogy fogadjak be egy 50 éves,elvált,kövér,alkesznek csak nagy jóindulattal nem nevezhető kétgyerekes minimálbéres csávót és tartsam el?Nem,kösz.Szóval nehogy elhidd,hogy a súlyod a gond!
amúgy az elváltakkal és/vagy gyerekesekkel mi a gond?
egy 30-as, 40-es pasinak nem baj, ha már volt nagyon komoly kapcsolata, és legalább tudni lehet, hogy nemzőképes.
"A korunkbeli pasiknak akik valahogy kinéznek"
Hát... 30 évesen már egy humoros, intelligens férfit kellene keresned, nem a falu bikája "valahogy kinéző" pasast, mert értelem szerűen rá vadászik kb a nők 80%-a is. Mégis mit tudnál adni neki, ami miatt melletted horgonyozik le?
Ezt a munkahelyemen is imádom.
Open office, pont egy csapat csaj van a paraván túloldalán. Egyfolytában arról beszélnek, hogy sehol egy normális férfi, a cégnél csak a selejt van.
Ha nem nézek át a paravánon, akkor azt hiszem, hogy valami 20 éves gyakornok csapat ül mellettem, a valóság az, hogy 30-40 körüli elvált, gyerekes nők, 90%-ban elhízva, elhanyagolva, az utolsó sportolós élményüket a középkolában szerezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!