Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők. Ti komolyan vesztek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Ti komolyan vesztek egy férfit ha az túlságosan lovagias? Vagy az már a múlt?

Figyelt kérdés
2018. aug. 8. 16:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
Már a múlt, ez már a középkorban lecsengett. Csak puhap-nek néznek.
2018. aug. 8. 18:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A "túlságosan" szerintem az élet minden területén rossz dolog. A kellemes tulajdonságokat is el tudja rontani, ha túlzásba viszik őket.
2018. aug. 8. 19:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Te ismered a "túl" szó jelentését egyáltalán?
2018. aug. 8. 20:09
 14/19 anonim ***** válasza:

#13 lovagias, lovagiasabb, leglovagiasabb.

Tényleg elég hülye szó lenne. Gondolom valami olyasmira gondolhat a kérdező, hogy nemcsakhogy kinyitja előtted a kocsiajtót, de leteszi a kabátját eléd a pocsojára, meg kezet csókol, megment a sárkánytól, ilyesmik.

2018. aug. 8. 20:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Pocsolyára :)
2018. aug. 8. 20:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan veszem, ha a lényéből fakad, amit már az első randin le lehet szűrni. De számomra ez nem egy kitűnő tulajdonság, hanem egy alapmérce. Én is segítek Bori néninek lekászálódni a buszról, vagy Pali bácsihoz is odamegyek, ha látom, hogy fogja a fejét és szédeleg. Innen lehet megtudni,hogy csak fake vagy valódi az a bizonyos udvariasság, kedvesség. Ha bunkó a pincérrel, vagy tolakszik a kávézóban, de velem nyájas, ott gáz van.
2018. aug. 8. 20:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Semmit nem szeretek, amit túltolnak.
2018. aug. 8. 21:05
 18/19 anonim ***** válasza:
47%

A nők szeretik, a lánykák valószínűleg nem.

Persze abban is van igazság, hogy ne magára erőltetett legyen, mert az messziről látszik.

Az én párom sokszor olyan automatikusan lovagias, hogy észre sem veszi. És ez nagyon vonzó, mert tényleg nagyon természetes, könnyed és nem görcsös.

Amióta pl kismama vagyok, azóta halmozottan igaz. Néha kicsit túl is félt.

30N 35F

2018. aug. 8. 21:40
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagy ritkán összehoz a sors olyan férfiakkal, akikből teljesen őszintén, belülről jön a hatalmas adag lovagiasság, amikor tisztán levehető, hogy nem álca, hanem tisztel és komolyan vesz, ez nagyon jól esik, de tényleg nincsenek sokan.

A legtöbb esetben a hangsúlyozott lovagiasság csak megjátszás, ilyenkor azon vagyok, hogy az álarc mögé lessek. Az az állásponton, hogy az ismerkedés nem a másik lenyűgözéséről szól, hanem arról, ami a nevében is benne van: a másik megismeréséről.

2018. aug. 9. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!