Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők. Ti komolyan vesztek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Ti komolyan vesztek egy férfit ha az túlságosan lovagias? Vagy az már a múlt?

Figyelt kérdés
2018. aug. 8. 16:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
55%
Én soha, mert mindig kirívóan nyilvánvaló, hogy ez csak egy buta szerepjáték. Arra pedig személy szerint allergiás vagyok.
2018. aug. 8. 16:47
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Ha ez a személyisége része és úgymond ösztönösen jön, akkor igen. Ha látszik, hogy ez egy izzadságszagú szerep, amit azért vett magára hátha lesz szex, akkor nem.
2018. aug. 8. 16:57
 3/19 anonim ***** válasza:
63%
Az mit jelent,hogy túlságosan lovagias? Elteszi a taknyos papírzsepim emlékbe?
2018. aug. 8. 16:57
 4/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem láttam még olyat, akinek ez jól állt volna. Csak a bohóckodást láttam benne. Ha nem felvett stílus, akkor jó lehet, de ezzel még nem találkoztam.
2018. aug. 8. 16:58
 5/19 A kérdező kommentje:
3-as,a bunkónak az ellentéte.
2018. aug. 8. 17:11
 6/19 anonim ***** válasza:
88%

Mit értesz az alatt, hogy túlságosan lovagias?

Az udvariasság szimpatikus, ha valóban olyan az egyén alaptermészete, ha csak játssza és eltúlozza, és szinte úgy kezel, mint egy önállótlan gyereket, lovagiasság címszó alatt (volt már dolgom ilyennel), az inkább taszító.

2018. aug. 8. 17:11
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
A múltkor még a barátnőd szidtad, hogy nem enged focit nézni!!!!!
2018. aug. 8. 17:25
 8/19 anonim ***** válasza:
88%

Ha ilyen a természete, akkor komolyan veszem, de nem feltétlenül vonz, ha egy férfi abszolút alárendeli magát egy nőnek, úgyhogy minden papucsot és teszetosza balphaszt elutasítok, hiába udvarias.

Ha csak játssza az agyát, akkor pláne elutasítom.

2018. aug. 8. 17:27
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát a "bunkó ellentéte" nem világította meg túlzottan,hogy mire gondolsz,de sebaj. Nekem az a lovagias,aki pl enged elöbb beszállni a liftbe,nem enged cipekedni,randin felajánlja,hogy fizet,ha fázom,odaadja a pulcsiját,figyel rá,hogy ne menjek éjjel egyedül haza,ilyesmik. Nekem ezek alap dolgok. Ezeket eltúlozva elképzelni valami nagyon groteszk komèdia lenne.
2018. aug. 8. 17:49
 10/19 anonim ***** válasza:
78%
Az én férjem minden szerepjáték nélkül ilyen, úgyhogy a kérdésedre válaszolva igen. Ha valaki nem csak megjátsz egy ideig akkor komolyan veszem. 6 éve vagyunk együtt de még mindig udvarias. :) (lovagias ha úgy tetszik)
2018. aug. 8. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!