Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, miért olyan fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért olyan fontos egy nő múltja? És miért hiszitek, hogy nem maradhat rejtve?

Figyelt kérdés
Sok férfitól hallottam már,hogy nem kezdene olyan nővel,akinek volt már egyéjszakása,szexelt már pénzért,más rasszú férfival volt együtt,korábban megcsalta a párját,stb... Részben én ezt értem is,csak szerintem egyik nő se büszkélkedik ilyesmivel a párja előtt. És nagyon kicsi az esélye,hogy valaha is kiderülne. Nekem is van múltam,pedig senki nem gondolná rólam. A mostani kapcsolatom nagyon jó,természetesen nem ijeszteném el a páromat a múltam ecsetelgetésével,ebben a kapcsolatban pedig már nem aktuális a múlt. Akár a ti párotok múltjában is lehetnek dolgok,sőt valószínű. Akkor pedig miért olyan fontos ez?

2017. okt. 12. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

Talán azért mert egy nőnek is fontos egy férfi múltja, csak fordítva. Egy nőnek az a fontos, hogy a férfi ne legyen szűz, tapasztalt legyen, tudja milyen egy (komoly) kapcsolat, tudja hogy kell bánni a nőkkel, legyen karrierje, ne csak végigbulizza az életét és ott legyen egzisztencia nélkül 30 évesen, minimálbéres állással végzettség nélkül, stb.

Egy férfinak meg az a fontos, hogy lehetőleg ne feküdjön le irreálisan sok férfival, (főleg ne más kultúrából származó férfiakkal, fúj), ne legyen prostituált (fú mekkora elvárás), és ehhez hasonlók, amikről nem gondolom, hogy olyan borzalmasan lehetetlen elvárás!

2017. okt. 12. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez oda-vissza igaz, nőktől is hallni, hogy olyannal sosem aki prostinál járt vagy 200 nője volt meg ilyesmik és ott sem derül ki mindig az igazság...

Ilyen az emberi természet, férfi is, nő is.

Viszont! Van ami kiderül és olyankor sokszor nem is azért hagyja el az illetőt a másik, mert megtette, hanem mert ennyi év után sem volt meg az a bizalom a részéről, hogy ezt elmondja, inkább a kamu. (Persze van aminél érthető, de én most olyan dolgora gondolok, mint pénzért szex, filmben szereplés, város ribijének/selyemfiújának levés stb.)

2017. okt. 12. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Engem csak érdekel, hogy jobban megismerjem. Nem tudom, hogy tudna-e valaki olyat mondani, amiből problémát csinálnék. Amiket írtál nem jók vagy rosszak számomra. Ha kiderül hogy erőszakos dolog miatt elítélték vagy alkoholista volt, az tényleg nem tetszene. De ha homályban hagy valamit, attól viszont valami rossz érzésem lesz. Bizalmatlanságra utal.
2017. okt. 12. 19:14
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Mert én nem kívánok olyan nővel összejönni, akinek egy csomó meggondolatlanság bújik meg a múltjában. Ha férfiként tudok érzelmileg tiszta életet élni, a múltamat is tekintve, akkor ezt elvárom a nőtől is. Szeretem kiismerni alaposan, mielőtt összejövök vele. Hidd el, mindent meg lehet tudni a másikról, ha kellőképpen figyelmes vagy.
2017. okt. 12. 19:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Aki maga sem őszinte, annak tőlem sincs joga ezt elvárni. :)
2017. okt. 12. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Mert az, hogy a múltban miket csinált sokat elmond a személyiségéről meg a gondolkodásától. Persze mindenki tud változni, de vannak dolgok, amiken sosem fog. Alapvető dolog egy kapcsolatban, hogy nem titkolózunk. Sem a múltunkról, se semmiről. Akkor sem, ha ezzel lehet, hogy elijesztem a másikat.

Plusz mindenkinek vannak berögzött "megoldásai" egy párkapcsolati problémára. Tehát ha az előző kapcsolatában félrelépett, mikor nem kapott elég figyelmet, akkor meg fogja ezt tenni a mostaniban is, hiába mondja, hogy "jajj hát ez most teljesen más kapcsolat".

2017. okt. 12. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
A könnyűvérű nők nem változnak meg csak úgy, hiába próbálják ezt magukkal is elhitetni. Nekik jól felfogott érdekük, hogy eljátsszák a tisztességes nőt, ha fogni akarnak maguknak egy ún. stabil pasit, egy balekot, akire anyagilag támaszkodhatnak, de egy pár év, amint megvan a gyerek (és ezzel együtt bebiztosítva a férfi pénze), ezek a nők rendre kidobják az uncsi férjüket az életükből és visszatérnek a régi életükhöz.
2017. okt. 12. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindkettőnknek volt lazább (bár nem egyéjszakás) kapcsolata, egyikünk sem titkolta el. Van, aki nem pusztán száraz tények alapján alkot képet másokról. Mi inkább úgy ismertük meg egymást, hogy figyeltünk arra, mi a véleménye a másiknak egy felmerült témában, illetve hogy hogy viselkedik most.
2017. okt. 13. 07:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Gondolom téged nem zavarna, ha egy férfi szűz lenne, esetleg prostinál is járt volna.
2017. okt. 13. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!