Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak internetről minél előbb találkozni, amikor nagyon fontos jó dolog, hogy interneten ismerd meg a másikat?
Részben igazad van, részben viszont azoknak is, akik hamarabb akarnak találkozni.
Ha emberileg szimpatikusak vagytok egymásnak, de egyik félnél "nincs meg a kémia", a másiknál viszont igen, akkor csak egymás idejét pazaroltátok, és a másik nagyon megszívja.
nem tudom miért...
jó kérdés?
Igen internet által jobban meg tudod ismerni a másik személyt,nem tudom miért? kell rögtön atalálkozó
sokat tudsz beszélgetni,képeket is tudsz küldeni többet is---
nem értem én se
Szerintem 1 kapcsolatot fel kell szépen épiteni,de nem rögtön mindent!!!!
Sajnálom :( mindenki rohan de hová rohantok ennyire?
"olyan dolog derül ki a lányról, ami miatt nem illenénk össze"
Mert egy normális ember nem azt keresi, hogy mik miatt nem illik össze a másikkal, hanem hogy mik miatt igen. (Írhattál volna példákat is, mert most az jár a fejemben, hogy biztos hülyeségek voltak, amik miatt elkezdtek nem érdekelni az adott lányok.)
És mert egy 3-4 órás randi önmagában többet ér, mint mondjuk 30-40 óra netes beszélgetés. Érted, hogy van az életnek egy fizikai síkja is? Ha látod, tapintod, hallod, szaglod a másikat, az rengetegben meghatározza a vonzalmat végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!