Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez? Kisért a múlt?
Ezzel meg is válaszoltad, hogy mi nálad a prioritás.
Ha egy új jelentkező úgy érzi, hogy ő csak tizedrangú a sorban akkor teljesen érthetően lelép.
Az meg, hogy most meghalt az exed édesapja egy dolog. Rossz meg minden, de ha inkább az exed lelkét pátyolgatod nonstop akkor ne csodálkozz, ha így alakul.
Na ezert felesleges az exekkel tartani a kapcsolatot szakitas utan.
Barat, szakitas utan? Na ne nevettesen mar senki ezzel.
Itt az elo pelda, hogy mi lesz az ilyenbol.
Hat ez.
Igen, Jaguár jól írta. Tr is latod hol a hiba, mégsem változtatsz. Amikor előre mehetnél a múltbeli akárkikkel foglalatoskodsz.
Mert a "felbukkan" a múltból az nekem azt jelzi, hovg nem igen talalkozgattok, csak "ilyen" dolgoknál. Akkor viszont küldöm tovább az illetőt, max. egyszer meghallgatom de nehogy már én pátyolgassak valakit akivel az utjaink rég elváltak egymástól.
Nem azon csodálkozom, hogy így alakul, hanem ahogy lépnék, történik valami. És onnan már nem tudok lépni, visszarántanak érzések.
Én ennyire empatikus vagyok és érzékeny, ahol segítséget kérnek, segítek.
Tehát még egyszer, amit nem értek, hogy ha nekem alakulna bármi, miért történik mással baj? Nem tudom, nem fogom megtagadni a segítséget. Szeretek barát maradni exekkel, mindig így volt, most párat letiltottam, hátha, de nem érzem jól magam e tett miatt.
Lehet, hogy nem mindenkinek van társa. Sokan gondolják most is úgy, hogy én voltam az igazi, ez pedig helytelen...
Jaguár jól írta.
Ha érdeklődök egy nő iránt, de azt érzem, hogy sokadik vagyok a sorban, akire éppen nem ér rá, akkor nem erőltetem, hanem keresek mást, aki komolyabb érdeklődést mutat.
Egy ideig próbálkozok, megértő vagyok, de nem a végtelenségik. De ha mindig más a fontos, lepattint, akkor nem érdeklem annyira, hogy időt, figyelmet szakítson rám.
Fordított helyzetben te se erőltetnéd, ha a kiszemelt férfinak csak rád nem jutna ideje, mert más nőkkel foglalkozna.
Nem azt mondom, hogy feltétlenül fordíts hátat az exeidnek vagy szakíts meg velük minden kapcsolatot. De meg kell tanulnod nemet is mondani és a saját céljaidat is szem előtt tartani.
Ez a TE választásod.
Nem kísért a múlt, csak nem tudod elengedni. Az ex, az ex, vége, akármi is történt, megtörtént. Én se tartom egyikkel se a kapcsolatot, még barátilag se. (Pedig az első-nek elhunyt a nagyapja. Részvétem, de nem ,,fogom " pátyolgatni, mert kiléptünk már egymás életéből). Olyan vagyok mint te, sokszor mindenki gondján segíteni akarok. De így nem tudod élni a saját életed. Emiatt nem tudsz, mersz nyitni az új felé, ismerkedni, boldog lenni.
Javaslom próbálj meg túllépni minden exen, és mostantól magadra koncentrálni!
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!