Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha kísért a múlt?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokszor eszbe jut a csúnya, szörnyű multam, amiről beszélni sem szeretek. pedig már annak 7-8 éve. csúnya dolgokat tettem, megbántottam embereket, akiket szeretek. ittam, drogoztam, részeg voltam hetente többször, ki tudja miket csináltak velem, nem emlékszem mindig. az igaz, hogy már teljesen tiszta vagyok, új életet kezdtem, van párom évek óta, nagyon szeretjük egymást. lassan jöhet a baba. de az elmúlt hónapokban csak erre gondolok, hogy milyen rossz dolgokat tettem. ami még egy fiúnál is undorító, nemhogy egy nőnél. hogyan felejtsem el? miért van ez?2010. ápr. 9. 16:21
1/5 anonim válasza:
Próbálj meg nem foglalkozni vele... Vagy keress fel egy pszichológust...
2/5 anonim válasza:
Hát, ez bizony a bűntudat. Próbáld meg valahogy ellensúlyozni azokat a rossz dolgokat, amiket eddig tettél, valami jóval. Szerintem nem érdemes a múlton rágódnod, mert egy roncs leszel, ha folytatod...hidd el, lehet hogy régen rossz voltál másokkal, de mindenki meg tud változni!!
3/5 anonim válasza:
Szia! Ez csak rajtad múlik, hogy így érzel e! Én ugyanebben a cipőben jártam, ittam, drogoztam, szüleim itták meg a levét. De ugyanúgy szeretnek, és megbocsájtottak Nekem. Nem lehet, hogy Téged az bánt, hogy sokan eldobtak emiatt akkor? Vagy ezt kibeszélted már valakinek? Mert az is segít, ha valakivel erről nagyon hosszan elbeszélgetsz!
4/5 anonim válasza:
Bűntudat gyötör.
A legkönnyebben, a következőképpen szabadulhastz meg a lelkiismeret furdalástól.
Keresd fel, azokat, akiknek "vétkeztél".
Kérdezd meg, mivel teheted jóvá.
Akármilyen választ kapsz, ettől, hogy felajánlottad, meg fogsz szabadulni a bűntudattól.
Tudodm, hogy hihetetlen...
Próbáld ki és meglátod.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!