Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit csinálnátok, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok, amikor "kísért" a volt barátnő?

Figyelt kérdés

A mostani barátom a volt barátnőjével majdnem 4 évig volt együtt, majd a Kedves megcsalta a barátomat, és összejött azzal a sráccal.

Egy jó fél évre rá pedig összejöttünk mi. Imád engem a barátom, és mindent megtesz értem, ez nem vitás. (Bár sokszor képzelem azt, hogy az exhez vagyok hasonlítva, vagy hogy róla ábrándozik ... - semmi erre utaló jel, amikor felhoztam, akkor is mondta, hogy ez nem így van..)

Múlthéten volt a barátom szülinapja, és a Kedves telefonált neki, de a beszélgetés csak annyi volt, hogy "Szia, köszönöm szépen, szia" A barátom nem i tudta, hogy ki telefonál, mert már rég nincs meg a Kedves száma.

Kicsit felfújtam ezt az ügyet, de iszonyat rosszul esik, hogy én kiteszem a lelkem, és bár nem ő tehet a telefonhívásról, de mégis úgy érzem, hogy őt anno sokkal jobban szerette ... pedig állítja, hogy ez nem így van.

Ilyen kísértő barátnők ellen mit lehet tenni?

Mit kapaszkodik már úgy, mint egy pióca, mikor ő döntött úgy anno, hogy megcsalja?

Előre is köszönöm!!!

2013. okt. 31. 05:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz ezzel. Veled van, nem vele. Ha minden ok, ne árnyékold be készakarva a dolgaitok féltékenységgel, főleg alaptalanul. Nem éri meg. Legyetek boldogok, éljétek a vidám mindennapjaitok, s rá figyelj. Ennyi. Igazából az ex az már az élete része marad, nem lehet kitörölni. Persze ez nem azt jelenti hogy őt jobban szerette. Biztos nem ha veled van.
2013. okt. 31. 05:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha öt jobban szerette akkor magasak az elvárásai és addig megy míg nem talál olyat aki hasonló intenzitású érzelmeket képes kiváltani belőle. Sajnos nálunk is így volt az ex hűde nagy szerelme után a miénk csak kicsi volt és ez öt nem elégítette ki elhagyott amit talált még egy olyan embert akivel érezte. Nem kell ezzel foglalkozni úgysem te döntőd el meddig lesztek együtt. Addig meg ez van próbáljátok kihozni ebből a legtöbbet.
2013. okt. 31. 05:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Amúgy bocs de totál nem értem mi a problémád ezzel. A kísértő ex azt jelenti hogy zaklatja pl a párod. A kérdés alapján erre gondoltam de szó sincs ilyesmiről. Szegény nőci egyszer telefonált és már kísért?? Ez nem így működik. Tede rendbe az önbizalmadat mert erre rámegy a kapcsolatod. Nálunk az ex heti rendszerességgel hívatta sőt találkozgattak is mert jóban vannak. Na ahhoz mit szólnál? Megsem lehet kitörölni megtiltani hogy beszéljenek mintha sose ismerte volna csak mert minket zavar. Ha szeretjük a parunkat a múltjával fogadjuk el.
2013. okt. 31. 05:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy mit kapaszkodik, mint egy pióca? Szülinapja volt a gyereknek és felköszöntötte. Nem randira meg bąşžni hívta, csak illedelmes volt. Most ezen mit kell kiakadni és hisztizni? Na az ilyen csajok, mint te meg is érdemlik, hogy elhagyják őket.. Mikor valaki megpuszilja azon ki is ki vagy akadva és a földhöz vered magad? Rég háborodtam fel ennyire itt egy kérdésen.
2013. okt. 31. 06:15
 5/5 anonim ***** válasza:

A többiek már mind elmondták amit én is mondani akartam volna számodra.

Szerintem a pióca te vagy, mert nem az ex nyitotta a kérdést hanem te, és nem az ex veri a hisztit egy felköszöntés miatt,hanem te:D

2013. okt. 31. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!