Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha még nincs barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pls egy választ kérdése:

Gáz ha még nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Volt már 2 barátnőm de nem hosszú életű. 15 éves vagyok és még nem volt valami komoly kapcsolatom. Az baráti körömbe nem nagyon vannak olyan lányok akikkel eltudnám képzelni. talán egy valaki akivel de ő más suliba jár(mondjuk ez nem para),messze is lakik de a legnagyobb gond hogy nem nagyon lehet elérni soha mert mindig barátnőjivel mászkál. Szvl gáz vagy no problem? :D

2013. okt. 30. 08:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
15 evesen az gaz, hogy baratnot akarsz. Raersz, tanulj, sportolj, eld az eleted! Ne gondolj meg ilyenekre...
2013. okt. 30. 08:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahogy írtad. "no problem"
2013. okt. 30. 08:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézd. 17 éves vagyok és még komolytalan kapcsolatom sem volt. Ez már lehet hogy gáz..
2013. okt. 30. 08:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem gáz. 14 vagyok és eddig nekem mEg kapcsolatom se volt :D
2013. okt. 30. 09:16
 5/5 A kérdező kommentje:
kössz a valaszokat kaptok egy-egy zoldet :D
2013. okt. 30. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!