Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hülyeség összejönni a volt barátnőm barátnőjével?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki megtetszett, és utólag láttam meg, hogy konkrétan a volt barátnőm osztálytársa, és egész jóban is vannak. Érdemes így próbálkozni, mivel semmi köze hozzá hogy kivel járok, vagy azért csak "barátnő", és nem éri meg vele foglalkozni?2018. máj. 22. 11:12
1/6 anonim válasza:
Én senkivel nem kavarok, akinek bármi köze van az exeimhez. De te tudod.
2/6 anonim válasza:
Ezt nagyon nehéz eldönteni, igazából ez a konkrét személyétől s esettől függ szerintem... De ha minden klappol, akkor önmagában ezért nem biztos hogy dobnám a dolgot. De nehézségekre azért számítani lehet.
3/6 anonim válasza:
Az exed társaságában br vagy skatulyázva. Felejtős
4/6 anonim válasza:
Lányként: sose borítanék egy barátságot egy pasi miatt. A barátnőim exe tabu.
5/6 anonim válasza:
A feleségem a volt barátnőm barátnője...volt... ;-)
6/6 anonim válasza:
Szerintem felnőttként el tudja dönteni mindenki magának, mekkora bonyodalomba hajalndó belemenni ilyen ügyben, és megéri-e.
Elvekben mindenki tartja magát ehhez, aztán a való életben sokszor tök mást látunk ( nyilván ők sem direkt alakították így, hogy fú, most keresek egy jó haverját az exeim közül..),talán hüyleség is lenne lemondani róla, ha belsősleg is minden passzol..
NA mindegy, kár elvi krédésekben itt kérdezgetni, mert az emberek nagy része tök mádhogy viselkedik, amint leveszti a fejét és tétje van egy adott szituációnak.
Persze míg nem csöppenek bele ilyenbe, én is tudom tartani magam az elveimhez, nyilván nem keresem én sem a helyzetet. De amikor benne vagy, már más a heyzet.. Az életben mégis rengeteg ilyen szituáció van.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!