Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha nem tudok görcsösség nélkül odamenni egy lányhoz akkor igyak előtte vagy az visszataszítóbb? 23/F
Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 14:01
1/5 anonim válasza:
Inni semmiképp! A páromról első randin az volt a legelső benyomásom, hogy úristen, de izgul. Mégis azóta több éve együtt vagyunk. Ha azt láttam volna, hogy ivott találkozas előtt, azonnal otthagytam volna.
2/5 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Kegyelem zöldet kaphatok?
3/5 anonim válasza:
Egy kicsit ihatsz, de csak ha már elé jól ismered a határaidat és pontosan tudod, hogy hányadik sör után melyik fázis jön nálad a vicces-bátor-aluszékony-kötekedős-hányós csapatból. Alkoholszagod ne legyen. Kb. úgy képzeld el a mennyiséget, mint ami a lányokon a no-make up make up. Van, de szinte nem is látszik.
4/5 anonim válasza:
Férfiként mondom, ha tényleg nagyon izgulsz és fel szeretnél oldódni, igyál egy picit. Ahogy előttem is írták, tudd, hol a határ. 1 sör még oké, nem leszel részeg, de pl ebben a melegben lecsapsz 2 felest, akkor csak a hátrányod származik belőle.
De a lányokat nem zavarja, ha izgulsz. Inkább cuki és értékelik, hogy ennek ellenére is odamentél.
5/5 anonim válasza:
Egy picit ihatsz úgy könnyebb lesz, sokat semmiképp sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!