Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, Melyik a visszataszítóbb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Melyik a visszataszítóbb?

Figyelt kérdés

Ha egy pasinak nagyon erős dioptriás szemüvege van (6,5)

vagy ha kontaktlencsétől látszanak az erek a szemén és bevan pirosodva.

[link] ilyen a szemüvegben

Kontaktlencsét sokáig nem tudom hordani, mert durván kijönnek ezek az erek. De szerintem ígyis úgyis rosszul nézek ki.

2016. szept. 4. 13:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én is sajnos a műtéten vacilálok
2016. szept. 4. 13:09
 2/16 anonim ***** válasza:
42%

Szerinted, majd egy csaj a szemüvegedért vagy a kontaklencsédért nem fog összejönni veled?

Ekkora ésszel nem rendelkezhetsz?!

Szerinted, ez a mérvadó egy párválasztásban?

Öcskös, nekem szemüvegem van, és 3 és fél éves kapcsolatom van, a pasimat egyáltalán nem zavarja.

A szemüvegtől/kontaklencsétől ezerszer fontosabb dolgok a mérvadóak!

De nem baj, majd ha agyilag is felnősz, akkor majd lesz kapcsolatod!

2016. szept. 4. 13:20
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem attól lesz kapcsolatom és nem is ezt kérdeztem, azt kérdeztem melyik a visszataszítóbb... úgy látszik te nem vagy felnőve hozzá agyilag.

Ez egy dolog a sok közül ami jó/ rossz pontot érhet egy lánynak.

Sokat számítanak az ilyesmik, most szélsőséges példa de hiába szimpatikus valaki ha pl. púpos, vagy rusnya az arca.

2016. szept. 4. 13:27
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Nyilvánvalóan a kontaktlencsés dolog. A szemüveg közel sem olyan zavaró, mint gondolják sokan. Ha így ismerlek meg, megszokom a látványát és már az lesz a fura, ha nincs rajtad- a családomban sokan szemüvegesek, baráti társaságban, szóval nem a levegőbe beszélek. A dioptria meg lényegtelen, annyira azért a kép alapján nem durva, mint beállítod.
2016. szept. 4. 13:36
 5/16 anonim ***** válasza:

Számomra, EGYIK SEM visszataszító!

De nem tudom, hogy ez miért kérdés!

Azért egy púposságot ne vegyünk már egy lapra a szemüveggel, oké? A kettő ég és föld! De ha neked egyenlő, az már a te dolgod!

2016. szept. 4. 13:38
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan ismim aki mindkettot hasznalja.Pl ha nathas akkor jobb a szemuveg,a kontaktlencsetol egyebkent nincs baja,nem piros eres a szeme. Nyilvan nagy odafigyelest igenyel, a higienia nagyon fontos utobbinal. Neki is rossz a szeme,regen nagyon vaszag lencset viselt,de ma mar vekonyitjak azt is igy nem nez ki ugy mint a szodasuvegtalp. ;)
2016. szept. 4. 13:52
 7/16 anonim ***** válasza:
#4 Én nem tetszek magamnak a tükörben. Hogy várhatnám el hogy tetsszek másoknak? :)
2016. szept. 4. 14:31
 8/16 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is -6 a szemem a barátomé is kb olyasmi, szerintem egy vékonyított lencsénél már ez nem zavaró :) Sőt én nem is fogom megműttetni, mert jól áll :)

Próbálj ki más szemüvegkeretet, hidd el, az nagyon sokat tud dobni :)

21/L

2016. szept. 4. 14:49
 9/16 anonim ***** válasza:
67%

Ja és hogy a kérdésre válaazoljak: ha szenvedsz a kontaktlencsétől, azt felejtsd el. Iszonyú rossz a szemednek és borzasztó, ha teljesen véres folyton...

21/L

2016. szept. 4. 14:51
 10/16 A kérdező kommentje:

és akkor ez a keret szerinted gáz?

nekem ezek a nagy műanyag keretek nem jönnek be.

és ez is vékonyított lencse, de tán van még valami extra vékony ami egy fokkal vékonyabb viszont sokkal drágább.

a lencsét azt sportolás miatt is szoktam felvenni 2-3 órára, de ha olyan helyre megyek ahol sok nő van, vagy sejtem hogy lesz akkor órákra is felveszem, hátha ott látom meg az igazit.

2016. szept. 4. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!