Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Melyik a visszataszítóbb?
Ha egy pasinak nagyon erős dioptriás szemüvege van (6,5)
vagy ha kontaktlencsétől látszanak az erek a szemén és bevan pirosodva.
[link] ilyen a szemüvegben
Kontaktlencsét sokáig nem tudom hordani, mert durván kijönnek ezek az erek. De szerintem ígyis úgyis rosszul nézek ki.
Szerinted, majd egy csaj a szemüvegedért vagy a kontaklencsédért nem fog összejönni veled?
Ekkora ésszel nem rendelkezhetsz?!
Szerinted, ez a mérvadó egy párválasztásban?
Öcskös, nekem szemüvegem van, és 3 és fél éves kapcsolatom van, a pasimat egyáltalán nem zavarja.
A szemüvegtől/kontaklencsétől ezerszer fontosabb dolgok a mérvadóak!
De nem baj, majd ha agyilag is felnősz, akkor majd lesz kapcsolatod!
Nem attól lesz kapcsolatom és nem is ezt kérdeztem, azt kérdeztem melyik a visszataszítóbb... úgy látszik te nem vagy felnőve hozzá agyilag.
Ez egy dolog a sok közül ami jó/ rossz pontot érhet egy lánynak.
Sokat számítanak az ilyesmik, most szélsőséges példa de hiába szimpatikus valaki ha pl. púpos, vagy rusnya az arca.
Számomra, EGYIK SEM visszataszító!
De nem tudom, hogy ez miért kérdés!
Azért egy púposságot ne vegyünk már egy lapra a szemüveggel, oké? A kettő ég és föld! De ha neked egyenlő, az már a te dolgod!
Nekem is -6 a szemem a barátomé is kb olyasmi, szerintem egy vékonyított lencsénél már ez nem zavaró :) Sőt én nem is fogom megműttetni, mert jól áll :)
Próbálj ki más szemüvegkeretet, hidd el, az nagyon sokat tud dobni :)
21/L
Ja és hogy a kérdésre válaazoljak: ha szenvedsz a kontaktlencsétől, azt felejtsd el. Iszonyú rossz a szemednek és borzasztó, ha teljesen véres folyton...
21/L
és akkor ez a keret szerinted gáz?
nekem ezek a nagy műanyag keretek nem jönnek be.
és ez is vékonyított lencse, de tán van még valami extra vékony ami egy fokkal vékonyabb viszont sokkal drágább.
a lencsét azt sportolás miatt is szoktam felvenni 2-3 órára, de ha olyan helyre megyek ahol sok nő van, vagy sejtem hogy lesz akkor órákra is felveszem, hátha ott látom meg az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!