Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Melyik a visszataszítóbb?
Ha egy pasinak nagyon erős dioptriás szemüvege van (6,5)
vagy ha kontaktlencsétől látszanak az erek a szemén és bevan pirosodva.
[link] ilyen a szemüvegben
Kontaktlencsét sokáig nem tudom hordani, mert durván kijönnek ezek az erek. De szerintem ígyis úgyis rosszul nézek ki.
Szent ég!
Normális értelmi szinttel rendelkező lányoknál ez nem visszataszító.
Az én párom is szemüveges és 6 dioptriás a szemüvege, aminek nem örülök, hogy ilyen rossz a szeme szegénynek, de nem jelent semmi negatívumot, sőt!
Nevezhetném a szemüvegét a fétisemnek, de a végén még betegnek néznének. :)
Engem nem zavar a szemüveg és amit linkeltél,azzal semmi baj,se a szemmel,se az okuláréval.Az idegesítőbb,hogy erőlteti a kontaktlencsét úgy,hogy nem bírja a szeme vagy nem vált át másik fajtára.
22/N
Nekem semmi bajom a szemüveggel. Van, akinek kimondottan jól áll egy jól megválasztott, karakteres szemüvegkeret, de van, akinél kb. fel se tűnik, hogy a szeme egy lencse mögül figyel.
Szóval százszor inkább egy szemüveg, mint kidagadt, eres, bevörösödött szemek. A tied is jól áll neked, amennyire ezen a képen meg lehet állapítani. Nekem a szemed is tetszik, itt mondjuk kicsit álmosnak, fáradtnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!