Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, mit javasoltok, melyik lenne a visszataszítóbb?
Van egy kis zsíradék a mellizmomon. Rákerestem interneten, összehasonlítottam magam a mutatott mintákkal és nekem úgy tűnik, hogy egy enyhébb rendellenességem van. Próbálkozom gyakorlatokkal eltüntetni persze, de nem látok látványos eredményt.
Ez a rendellenesség olyan, hogy a férfiaknak kicsit nőiesebb mellük van. Én úgy látom, nem vagyok annyira súlyos eset, látok más férfiakat is így. Mégis kellemetlenül érzem magam és szeretnék normálisan kinézni. Rossz érzés pólóban vagy atlétában megjelenni, amiben olyan petyhüdtnek látszik a mellizmom vagy kicsit lóg.
Van egy műtét, ami ezt a zsíradékot eltünteti. Nem tudom még, érdemes-e belevágnom. Tartok tőle, mert fájdalmas lenne egy darabig utána és ugye minden műtét kockázatos (az esetemben lehet fokozottan is kockázatos egyéb dolgok miatt). Viszont így kellemetlenül érzem magam. Ugyanakkor a plasztikai műtétekkel sem vagyok kibékülve. Nem szívesen vetem műtét alá magam, hacsak nem muszáj.
Mi a véleményetek a helyzetemről? Nem vagyok annyira súlyos eset szerintem, nincs női mellem, viszont egyértelműen nem is férfias. Ha belevágok ebbe a műtétbe, akkor az gondolom plasztikai műtétnek számítana. Ez visszataszító, ha egy férfi plasztikai műtétre vetemedik, ami konkrétan "mellkisebbítés"?
Én szívesen segítenék neked, ha mondjuk küldesz a felsőtestedről képet priviben. Mert az is lehet, hogy úgy alapból ilyen a testalkatod - ezen pedig segítene az edzés (mondanék is pár gyakorlatot), ha pedig nem, akkor menj el hormonvizsgálatra. Az is lehet, hogy a tesztoszteron szinteddel van valami baj.
21/N
Ezt így kép nélkül elég nehéz megmondani.
Én is látok pasikat akiknek ilyen a mellük, de nem mondom, h visszataszító.
Tényleg látni kellene... :S
32 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!