Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit kéne tennem? Mit javasoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Nagyon úgy érzem, hogy szükségem lenne egy olyan személyre akiben újra megbízhatok, és nem hagy el. Egy éve vagyok szingli, előtte pedig volt egy két éves párkapcsolatom. Azonban a szakítás óta nagyon egyedül érzem magam így egy év elteltével is. Amikor iskolában vagyok akkor így jó, mert oda figyelek, meg amikor társaságban vagyok akkor sem érzem ezt az érzést. Az egy év alatt próbálkoztam társkeresőkön és a Tinderrel is de mind hiába, személyesen elhatározom mindig hogy odamegyek a szimpatikus lányhoz, de mire lépnék felé megtántorodok és magamba azt gondolom, hogy biztos van barátja vagy nem jövök be neki és ehhez hasonló dolgok, szóval az önbizalmammal nincs minden rendbe az utóbbi egy évben, viszont ha lenne akiben megbízhatok, és érzem hogy fontos lennék a számára akkor ez úgy érzem, hogy megváltozna.

Nagyon szívesen ismerkednék is de hiába írok társkeresőn, nem jön válasz, pedig nem vagyok egy hegyi troll, normálisan nézek ki, adok magamra. Magas vagyok nem vagyok nagy darab sem.

Nincs szükségem oltásokra, hogy ronda vagy (nem nem vagyok az) meg hogy önbizalmatlan stb. stb. köszi szépen.

Viszont normális tanácsokat várok legfőképp lányoktól, de hasonló sorsa jutott férfitársaimtól is.

21/F

2015. nov. 13. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Járj el, (ne bulikba), ismerkedj és majd összejön, de ne akard görcsösen, mert ha hiszed, ha nem meglátszik rajtad. :) Aztán majd összejön.

Nálam fontos, hogy egy férfi tudja mit akar, legyen határozott, kedves, adjon magára, legyen igényes stb, de ez ahogy írtad megvan nálad.

Az önbizalom a legfontosabb, hogy meg tudd tenni az első lépést. :)

2015. nov. 13. 18:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos egyetem mellett nincs sok időm programokra eljárni, de persze amikor tudok akkor megyek. De pont az ismerkedéssel van a baj, hogy valamiért nem megyek oda, és ezt kéne valahogy kiküszöbölni, hogy nyugodtan, és magabiztosan menjek oda.
2015. nov. 14. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Márpedig oda kellene menned, mert a lányok nagy része nem szokott kezdeményezni. Az sem baj, ha izgulsz közben. :)
2015. nov. 19. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!