Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kingstonsoth kérdése:

Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
1 éve nincs kapcsolatom de rengeteg lányismerősőm van ,nincs gond a velük való beszélgetéssel ismerkedéssel. Huh lényegében azért nem jöttem össze sok lánnyal mert nem fogott meg valami bennük vagyis nem mozgattak meg érzelmileg ,márpedig ennélkül nem kezdek bele egy kapcsolatba se. Megismerkedtem egy lánnyal igaz ismerem már egy ideje csak futolag s egyet gondoltam ráirtam facebookon hogy volna kedve velem beszélgetni s válaszként azt irta nincs ellenére . Így hát 2 hétig beszélgettem vele persze nem mindennap h nem telepedjek rá nem akartam elszurni se gondoltam hogy elkérem a számát de azt mondta hogyy teloja megment igy nem de még nem lássa értelmét ( igaz utánna taliztam vele s csak tableten tudott netezni pld ,nem sim es tablet) ezt követöen még egy ideig beszélgetem vele s megkérdeztem hogy volna e kedve egyet találkozni de ugy irta h esetleg egy pár hét mulva s akkor is hétvégén ( ő még sulizik én már nem de ő is már végző évét kezdi meg) beleegyeztem, majd rá két napra tiszta vénetlenül egy hatalmas feztiválon összefutottam vele ugy elkezdtünk beszélgetni s egész jól megvoltunk majd elmentunk velük együtt a barataimmal mert közbe megkezdődőtt az egyik koncert s gondoltam beprobálkozok ( hüvősebb idő volt h hátulről oleljem át persze előszőr rákérdeztem hogy ellenére volna e s azt mondta köszi de nem ) lehet picit tul rányomultam? de ezt követően chaten kb 5 percre rá elnézést kértem mivel én már utánna mentem haza valakiket kellett hazavigyek s ráirta h nincs semmi gond csak most szakitott nemrég a baratjával... s ezzel elköszöntünk egymástól hogy még beszélünk , vagyis hogy keresni fogom leginkább én irtam rá :P de kedves volt velem s alapből vicces ember vagyok igy egész jól megtudtam nevetetni persze normális határokon belül vagyis nem volt olyan h jaj ez itt van s hogy koptassam le... de nem tudom hogy probálkozzak megéri ? gyönyörű lány egy igazi kincs :) de van vajon esélyem nála ? - kezdtek egyre komolyabb érzéseim lenni iránta viszont nem tudom ...
2015. szept. 7. 19:13
 1/3 A kérdező kommentje:
Persze megemlitettem ha nem szeretne velem beszélgetni vagy ismerkedni nyugodtan szoljon s nem zavarom többet :)
2015. szept. 7. 19:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Picit hosszura sikeredett de vélemenyeteket szivesen varom :)
2015. szept. 7. 19:29
 3/3 anonim válasza:
Szerintem hívd el randira. Ha tetszel neki elmegy veled, ha meg nem, akkor legalább tudni fogod. Csak az idegeid mennek szét, ha tovább húzod az időt, ráadásul még az is lehet, hogy ez idő alatt összejön mással.
2015. szept. 13. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!