Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok? Mit tegyek?
A párommal nagyon összevesztünk egy számomra kis apróságon (esküvőre voltunk hivatalosak és közbeszerveztünk egymásnak)ami viszont számára nagyon fontos volt valamiért. Elég fáradt voltam, munkából jöttem,kedvem sem volt veszekedni, de csak hajtogatta a magáét. Felment bennem a pumpa és kimentem a kocsihoz, miközben beültem folyamatosan ordított Velem, hogyha otthagyom, akkor mindennek vége. Elmentem egy kocsmába kiengedi a gőzt, majd bementem az irodába kialudni magam. Reggel felkelvén elolvastam az SMS-ket amit küldött,amiben hosszasan ecsetelte, hogy "kibújt a szög a zsákból" és én megcsaltam Őt. Természetesen nem igaz, de semmi kedvem még erről is vitát nyitni....annyit válaszoltam, hogy gondolja át még egyszer mit mond és döntse el mit akar. Ma délután visszamentem az albérletbe(én költöztem hozzá), de nem volt ott(meglepődtem), összeszedtem a cuccomat és eljöttem. Most este küldött egy SMS-t, hogy mekkorát csalódott bennem és már előbb ki kellett volna raknia a szűröm.
Idáig nem válaszoltam semmit, de nem jellemző rám, hogy SMS-ben szakítok valakivel, szóval szeretném tisztázni a helyzetet. Az elmúlt 2 nap ráébresztett arra, hogy nem a megfelelő Nőt választottam, de igazán az dühít, hogy még azt sem értem igazán,miért is veszett velem össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!