Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért van, hogy sok számomr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy sok számomra visszataszítóbb, férfiatlanabb, vagy csak szimplán csúnyább pasinak van barátnője, én meg nem találok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda férfi, legalábbis a visszajelzések alapján, és a múltamat tekintve semmiképp. De akkor miért van az, hogy látom, hogy a 32 éves haverom, akinek felül már ritka a haja, mint tölgyfa a sivatagban, fogalmazzunk úgy, hogy az izomzatát is lazán hordja, és a dezodor sem a legjobb barija, nos még ő is talált magának nőt, én meg itt állok mindjárt 30 évesen, és tavaly óta még nem találtam magam mellé senkit? Hazudok, mert találtam, csak ő meg sajnos nagyon messze lakik, így nem működne...
2016. márc. 14. 14:23
1 2
 1/12 VirágésBence ***** válasza:
84%
Jobbak a belső tulajdonságai, jobb a kisugárzása, jobb a dumája...
2016. márc. 14. 14:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Én meg ismerek olyan férfit, aki olyan szinten ápolatlan, hogy messziről érződik a szaga, mégis rajong érte több nő is, engem meg kb. minden nő utál, pedig én ügyelek a napi tisztálkodásra, ápoltságra...
2016. márc. 14. 14:26
 3/12 anonim ***** válasza:
7%
vastag a pénztárcájuk
2016. márc. 14. 14:27
 4/12 anonim ***** válasza:

"kinek felül már ritka a haja, mint tölgyfa a sivatagban, fogalmazzunk úgy, hogy az izomzatát is lazán hordja"

Talán mert nem olyan felszínes, mint te.

2016. márc. 14. 14:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkor, nefürgyéle!
2016. márc. 14. 14:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Biztos értelmesebb nálad.
2016. márc. 14. 14:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert több pénze van, mert nem a szüleivel lakik, vagy mert csak szerinted csúnyább, mint te.
2016. márc. 14. 15:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem felszínes vagyok, de az Isten szerelmére... nem az ember lelkét látod meg először, nem az képezi a szimpátia alapját. A külsejét látod, ennyi erővel lehetne mindenki igénytelen, ha gyönyörű lelke van.
2016. márc. 14. 16:02
 9/12 A kérdező kommentje:
Kevesebb pénze van, munkásszállóban lakik (én külön albérletet tartok fenn), és ha rakhatnék fel képet, bebizonyítanám, hogy a 3. sem légből kapott állítás.
2016. márc. 14. 16:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát nekem a világ legszebb nője sem kéne, ha nem tartozik bele abba a kb 0.001%-ba, akikkel bármiről el tudok beszélgetni.

2016. márc. 14. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!