Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér, 181 centi mellett 61 kiló vagyok, szóval már inkább az alultápláltságot súrolom.
Az arcom csúnya, amiről annyiban azért tehetek, hogy nem gazdagodtam meg még annyira, hogy átszabassam egy plasztikai sebésszel magam, de egyébiránt tényleg nem azén hibám.
2018. aug. 6. 22:40
12/14 anonim válasza:
Akkor itt a gond. Nem előnyös soványnak lenni.
Én 175 centisen voltam ennyi és vékonynak számítottam. Tortúra volt híznom az alkatom miatt de sikerült 70 ig felmennem. Próbálj hízni , de úgy hogy ne kockáztasd az egészségedet.
13/14 anonim válasza:
Az arcról pedig annyit hogy ha hízol akkor az arcod is jobban fog kinézni.
Nézd meg Christian Bale arcát a gépeszben és a batman kezdődikben. Látni fogod a különbséget.
14/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, tudom én, hogy nem jó az sem, ha valaki nagyon sovány. De nem nagyon tudok ezzel mit kezdeni. Az arcomon ez nem feltétlenül látszik már amúgy, régebben mondjuk csontváz kinézetem volt, beesett arccal, ez legalább javult valamelyest.
2018. aug. 8. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!