Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon csúnya, összejönnétek egy olyan pasival akinek ilyen hézag van a foga között?
2018. júl. 27. 17:52
1/9 anonim válasza:
Ha ilyen vidám, mint aki a képen van, akkor igen. Persze, ha nő lennék.
2/9 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem kizáró ok, sőt ismertem srácot akinek ez volt a szexepilje.
5/9 anonim válasza:
A párommal úgy jöttem össze, hogy éppen két fognyi hézaga volt elöl középen, mert éppen fogpótlás előtt állt. Amikor először csókolóztunk, kiállt az ínyéből a csap, amire aztán ráépítették a műfogat a következő héten. :))) Azóta is csodálkozom, hogy nem sértett meg vele akkor. :)
6/9 anonim válasza:
Van akinek ez még jól is áll. Szerintem nem a világ vége. Nekem legalábbis nem kizáró ok.
7/9 anonim válasza:
Persze, a jelenlegi pasimnak is hasonlo van-sztem vicces, engem nem zavar.
8/9 anonim válasza:
Van, akinél kifejezetten szexi. Nincs vele baj.
9/9 Ignis Subdialis válasza:
Hát, ez éppen az a kategória, mintha azt kérdeznéd, összejönnénk-e vörös hajú pasival. Ez szimplán egy genetikai változat, öröklődik, természetes. Mint ahogy vannak olyanok, akiknek a nagylábujjuk és a következő lábujjuk között van egy ujjnyi vagy még szélesebb rés. Az csúnya? Nem, legfeljebb szokatlan akkor, ha eddig sose láttunk ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!