Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet csinálni, hogy be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni, hogy be tudjam érni az ilyen semmilyen, szürke egér kategóriás lányokkal is, és ne vágyjak a szépekre?

Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 18:47
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%

Soa az életben nem sóvárogtam a kigyúrt férfiak után. Talán neked is a te kategóriádban kellene keresgélned. :D Vagy neked mindegy ha a nő egy bányarém csak legyen tökéletesre kisminkelt és jelenjen megy 24 oraban minimum kisestélyi ruhában.

Feladtad a próbálkozást az ilyen nőknél és most sajnos kénytelen vagy az átlagos lányokra vetemedni :D szívás. Figyeljcsak haver. Gyere hozzám odanyújtom a repedt sarkam megvakarhatod. Ingyen. :D

Jobbat találtam ki, válts taktikát, ha mindenáron ezt akarod akkor iratkozz be valami kozmetikus, sminkes, mesterfodrász stb. tanfolyamra bekerülsz egy modellügynökségre na ott kedvedre válogathatsz a puccos csajok közül.

2018. aug. 5. 22:07
 52/56 anonim ***** válasza:
87%

hetero vagy egyáltalán?

mert olyan válogatós vagy lassan, hogy ilyen agyonfestett nő legyen pénz nélkül, meg amolyan viselkedésű legyen fáradtság nélkül, hogy már nem is létező emberről beszélsz szerintem.

Lehet, hogy férfiakkal kéne inkább ismerkedned, mivel mindketten hímneműek lesztek, ki tudja, lehet , hogy jobban megértitek majd egymást :)

Kicsim elárulok egy titkot: mindenki pénzből él, csak te hiszed azt, hogy mindenki kapva kapni fog, egy önürítős pattanásos lúzer után, aki huszonévesen se tudja, hogy mit akar egyáltalán kezdeni magával és problémáival, úgyhogy évezredek óta kezében van a megoldás kulcsa..... akarom mondani a nyitva van a nyilvános ház ajtaja.....

2018. aug. 5. 22:46
 53/56 A kérdező kommentje:
52: lol
2018. aug. 5. 23:47
 54/56 A kérdező kommentje:

Szinte tapintani lehet a rosszindulatot ebben a fertőben, bár én voltam a hülye, hogy egyáltalán kiírtam ide valamit. A saját baromságaitokat adjátok az ember szájába, kiforgatjátok minden szavát, ott ütitek, ahol éritek.

De legyen ennyi örömötök az életben.

2018. aug. 5. 23:53
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, nekem pont az ilyen "szürke egerek" az eseteim. Pl. akit a #16-os kommentben linkeltél, na őbelé is "túl könnyen" bele tudnék szeretni. Én nem azt nezem, hogy kire áll fel, kire nem, hanem, hogy kibe, mennyire könnyen tudnék beleszeretni. És azert is van olyan, hogy "túl könnyen", mert eddig volt 2-3 ilyen "szürke egér" lany, akikbe önkentelenül beleszerettem (érdekes módon az ú.n. "szép" lányba egybe sem, lehet ezert lettek a "szürke egerek" az eseteim), de sajnos egyik sem volt viszonzott...

Azóta nagyon vigyázok, hogy nehogy véletlenül megint "túlságosan megtettszen" akármilyen lány...

32/F

2018. aug. 6. 09:58
 56/56 anonim válasza:
100%
Ahhoz legalább neked is jól kéne kinézned
2018. aug. 7. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!