Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van így esélyem vagy elúszott a hajó!?
Figyelt kérdés
Kéne egy kis segítség, mert elveszettnek érzem magam. Sok ismerősöm nincsen, mindenkivel rendes vagyok, dumálok meg minden, de mégis szarnak rám. Ez mindig annyira lenyomja az önbizalmam, hogy magam alatt vagyok ilyenkor. Utálom az alkoholt, rokonok körében volt alkesz is, így nem szeretem ha valaki ittas állapotban van. Osztálykiránduláson régebb egy-két kortyot ittam, de utálom. Ezért nem járok bulizni, mert voltam párszor, de mindig kikezdtek ez miatt. Nagyon hiányolok egy jó társaságot, plusz egy barátnőt, aki szintén nem iszik. Látom az ismerettségi körömben, hogy mindenki iszik, nem láttam még kivételt. Most tervezem, hogy kimozdulok, eljárok edzeni, mert vékony vagyok, tanulok, mert mindjárt vége az egyetemnek. Csak így elveszettnek érzem magam. Valaki hasonló cipőben járt már? Konkrétan ezért nem is használom nagyon az Fb-t, hisz hót unalmas alak vagyok mások szemében. Olyan problémáim nincsenek, hogy nem beszélek, viccelődök, nem vallom magam antiszocnak, mert véleményem szerint azért van különbség. Egyszerűen nem tudom, milyen irányba mozduljak.2018. aug. 5. 13:52
1/6 anonim válasza:
Üdv sorstárs :)
Járj edzeni, az nekem is sokat lendített az önbizalmamon. Hátha ott megismerkedsz hozzadr hasonló emberekkel, hisz akik komolyan sportolnak többnyire nem fogyasztanak alkoholt. De az, h nem jársz bulizni és nem iszol, szerintem igenis jó dolog, még ha társadalmilag kevésbé is elfogadott. Próbálj találni valami hobbit, ami leköt, es szedd ossze minden lelki erődet!
Hajrá
2/6 anonim 

válasza:

Most azért nem kell inni, mert más iszik... jó én is ittam fiatal koromban meg a másik, hogy én bírtam is a piát, de csak sört ittam, de abból 10 meg sem ártott. De kb. 5 éve egy korty alkoholt sem iszom és nem is hiányzik nekem. Ugyanúgy eljárok bulizni meg ugyanúgy érzem magam, mint , amikor ittam semmit nem befolyásol sőt sokkal jobb, mert nem vagyok soha másnapos :D
3/6 anonim 

válasza:

Kezdj el valamivel foglalkozni, amitől egy kicsit izgalmasabb életed lesz.
Lehet, hogy csajt nem szedsz össze vele, de legalább nem otthon punnyadsz
4/6 anonim 

válasza:

"Most azért nem kell inni, mert más iszik..."
A kérdezőt szerintem nyomasztja az ittas emberek társasága...
5/6 A kérdező kommentje:
Csinálom a dolgaim, de már sokszor annyira fáj ez az üresség, hogy elgondolkodtam rajta befejezem az életfutásom. Egyszerűen nem tudom merre induljak el egyedül, edzéstől is attól tartok, hogy lekötöm magam, ami jó is lenne, de mellette nem leszek előbbre.
2018. aug. 5. 19:59
6/6 anonim válasza:
Szia! Detó egy cipőbe járunk,,, szerintem keress valami hobbit elfoglaltságot, ott megismerkedhetsz új emberekjel. De ha gondolod írj privit én is így vagyok ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!