Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év körüli, jóvágású, sportosabb alkatú biszex/meleg fiúktól kérdezném (ha vannak itt), hogy lehetne-e esélyem erre, vagy ez a hajó már elúszott?
Szóval: igényes, nem ronda férfi vagyok, idén leszek 30 éves. Régóta van bennem késztetés, hogy egy - vagy több :) -, a lenti képeken látható srácokhoz nagyon hasonló kinézetű fiú szép bőrű, szőrtelen vagy alig szőrös felsőtestét finoman végigsmacizzam, simogassam, majd kézzel (esetleg szájjal, ha nagyon tetszene a szerszáma) elélveztessem. Eddig mindig elnyomtam magamban ezt a "ferde" hajlamot, de most elhatároztam, hogy ha lenne olyan srác, akivel kölcsönösen bejönnénk egymásnak, akkor kényeztetném, még mielőtt túl idős leszek (könnyen lehet, hogy már most is az vagyok) ennek a korosztálynak - nem tehetek róla, a srácok közül csak az ilyen fiatalok jönnek be, akik még nem férfias arcúak. Az ilyen fiútest esztétikuma mellett az a kíváncsiság hajt még erre, hogy láthatóan/hallhatóan élvezetes lenne-e a srácnak, amit csinálok. :)
Moderátorok figyelmébe: a képeken Jakob Bertelsen, Alfred Kovač és James Mulvihill modellek, valamint Cameron Dallas énekes/filmszínész/vlogger láthatók.
fel kellene ébredned mert biliben lóg a fejed....
először azt kellene tisztáznod magadban,hogy TE MAGAD mennyire ütöd meg az a mércét amit el szeretnél érni.Kettő,van-e ehhez pénzed,hogy elérd,vagy megszerezz egy modell fiút.
ilyen fiatalok jönnek be, akik még nem férfias arcúak.
úgy tűnik,látens pedó hajlamokkal is kűzdesz.semmi gond,sok meleg van így,lekűzdhető,már csak azért is,mert nyugatabbra rengeteg szuper jó harmincas,negyvenes pasi akad.szóval zárkózz fel!:)
Nem pedo valami másik -philia.
Amúgy sok ismerősöm bukik az idős vagy idősebb pasikra. Nálam a +/-2 nagyon max. 4 év játszik.
Nálam a +/-2 nagyon max. 4 év játszik.
nem is külső a kérdés,hanem a gondolkodás,élethez való viszony,tervek,célok,egy harmincas nem nagyon tud sokat kezdeni egy huszonévessel,mert akármennyire is értett máshol tart. ezt sok meleg nem látja,leragad a külsőnél.az mondjuk akad,hogy hogy kb húsz év korkülönbség van,de akkor az idősebb eltartja a fiatalabbat.de az már nem egy egyenlő kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!