Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexek! Hittétek valaha azt magatokról hogy melegek vagytok?
(25 L)
még kamaszkoromban be voltam szarva, amikor barátnőim tetszettek, hogy nehéz életem lesz így,
de aztán kiderült, hogy nem csak iskolás fiúk léteznek, és azóta úgy érzem, hogy a férfi a szexben pótolhatatlan
lehet anélkül is, de nekem olyan, mint egy félbemaradt előjáték
mindamellett még mindig nagyon tetszenek lányok, asszonyok is, szexuálisan is izgatnak
szóval igen, mehet mindenki a fenébe a skatulyákkal, tudom, hogy a melegek szeretik arra verni magukat, hogy "csak még nem jöttél rá", de ez elég korlátolt nézet.
Olyan, mintha azt mondanám egy meleg srácnak, hogy valójában a puncit szereted, csak még nem jöttél rá, mert nem dugtál még egy jót csajjal.
nem, mert jobban vonzódom lányokhoz
24/F
Nem a fordítottját sem, hogy hetero vagyok. ;)
Jó ismerem a frázist, hogy azért biszex, hogy ne legyen meleg azaz búza, meg ráun a nőkre félét is. De baromira izgat sok nőies nő szexuálisan, és nagybátyámra ütöttem sok mindenben, és ő már érett férfi és biszex. Igaz ő efebofil, és idős pasikra bukott - így is úgy is, míg én nem - miközben barátnője, sőt neje volt.
Lett két szép lánya. Nejével szétmentek, de jóban vannak, már régen tudta a nő csak nem szólt. A nő szeret bele és ráadásul egy másik biszex macsó pasiba. (A most felső oktatásban lévő lányokra leszek kíváncsi, hogy mindebből mi lesz. Mert eddig természetesnek vették, bár nem sokat tudok a szexuális életükről.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!