Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam leküzdeni ezt a vágyat? Valakinek már sikerült?
Sziasztok!
Fiú vagyok, úgy gondolom enyhe ferde hajlammal. Imádok női ruhát felvenni, főleg alsóneműt. De úgy érzem hogy hogy ez visszataszító, mégis élvezem, de abba szeretném hagyni.
Tapasztalatok? Minden véleményt szívesen várok, privátban is!
az se jó ha harcolsz ellene és az sem ha függő vagy. Én úgy állnék hozzá, ha ilyen gondom adódna, hogy kitűzök magamnak x időt, amikor nem hordok ilyet. Mondjuk legyen 1 hónap. Ezzel megmutatom magamnak hogy képes vagyok nem csinálni, erős vagyok. De ha amúgy megvan a vágy, akkor hosszabb távon ez egy harc lesz és talán már rosszabb is mint a függőség. Ezért csinálnám, de az által hogy meg is álltam 1 hónapra, meg vágyom is hogy csináljam, remélhetőleg beáll egy aranyközépút. Amikor nem is vagyok függő mert nem zavarja meg a napi rutint, de a vágyam is kielégítem.
Amennyiben ez bekövetkezik, lehet egy idő után úgy érzed hogy már értelmét vesztette és elhagyod teljesen.
Először is megbocsájtanék magamnak és elfogadnám magam, hogy ez van. Utána pedig rátérnék a már leírt próbára.
Ne idegesítsd magad ilyesmin! Én 40 év alatt sem tudtam leszokni róla,de az az igazság,hogy nem is akartam.Jól érzem magam benne,a feleségem,a volt barátnőim,barátaim
elfogadták,sőt volt amlyiket kimondottan izgatta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!