Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült már valakinek az önbizalomhiányt leküzdeni a csajozásba? F
Én csak arra tudlak biztatni, hogy ne legyenek gátlásaid a csajoknál. Az extrém esetektől eltekintve nincs csúnya ember, mindenki szép a maga módján, csak nem mindenkinek egyforma az ízlése. De ettől színes a világ...
Mindenki szerelemre vágyik, de sokan félnek is tőle, mert benne van a veszteség, hogy vége lesz, és elhagyják. De ha nem adsz esélyt rá, nem lesz szerelem...
Tudod, ha nem gyújtod meg, a fa sem kap lángra magától. Ahhoz, hogy vígan lobogjon a tűz, a lángnyelvek körültáncolják a hasábot, engedned kell... különben a fa ott marad árván szárazan egyre több szúrágta lyukkal a testében, míg végül csendben elporlad. De neki nem ez a sors kell, hogy rendeltessen: adj neki egy kis szikrát, bízva abban, hogy a fa lángra kap, és szemedben tükröződő vidám táncot lejt fénye, miközben elég a boldogságban.
Én ezt tudom biztatásképpen írni, fel a fejjel! Irány ismerkedni! ;)
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!