Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikerült már valakinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült már valakinek az önbizalomhiányt leküzdeni a csajozásba? F

Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 17:32
 1/8 anonim válasza:
Igen. F
2015. júl. 28. 17:35
 2/8 A kérdező kommentje:
hogy a legegyszerűbb?
2015. júl. 28. 17:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Én csak arra tudlak biztatni, hogy ne legyenek gátlásaid a csajoknál. Az extrém esetektől eltekintve nincs csúnya ember, mindenki szép a maga módján, csak nem mindenkinek egyforma az ízlése. De ettől színes a világ...

Mindenki szerelemre vágyik, de sokan félnek is tőle, mert benne van a veszteség, hogy vége lesz, és elhagyják. De ha nem adsz esélyt rá, nem lesz szerelem...

Tudod, ha nem gyújtod meg, a fa sem kap lángra magától. Ahhoz, hogy vígan lobogjon a tűz, a lángnyelvek körültáncolják a hasábot, engedned kell... különben a fa ott marad árván szárazan egyre több szúrágta lyukkal a testében, míg végül csendben elporlad. De neki nem ez a sors kell, hogy rendeltessen: adj neki egy kis szikrát, bízva abban, hogy a fa lángra kap, és szemedben tükröződő vidám táncot lejt fénye, miközben elég a boldogságban.

Én ezt tudom biztatásképpen írni, fel a fejjel! Irány ismerkedni! ;)

27/F

2015. júl. 28. 17:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak az a baj elég béna vagyok az ismerkedésbe!És az önbizalmam már a béka segge alatt van.
2015. júl. 28. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:
én elmentem egy lakásos prostihoz, bár csajokkal simán elbeszélgettem előtte is, csak hát ott.
2015. júl. 28. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Elkezdtem követni a "senki se ér annyit, hogy a lelki békém felboruljon" elvet, ignorálni kezdtem a nőket és puff, onnantól kezdve nem reszkettem, miközben beszélgettem velük, mert egész egyszerűen nem érdekelt mit gondolnak rólam. Ennyi a titok.
2015. júl. 28. 18:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nem tudom hogy lehetne el kezdeni egy beszélgetést egy nővel.
2015. júl. 28. 19:14
 8/8 anonim válasza:
Beszélgess velük, mondhatsz bármit, de télleg! Ha beindult a beszélgetés akkor már sínen vagy. Nekem is nagy gondot okozott tavalyig az ismerkedés, de az utolsó egy évben olyan lányokkal randizgattam, ismerkedtem, akiknél azt gondoltam soha nem lenne esélyem.22f
2015. júl. 28. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!