Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiùk/Férfiak (egykorúak, pàr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DuplaD.girl kérdése:

Fiùk/Férfiak (egykorúak, pàr évvel fiatalabbak vagy kicsit idôsebbek tôlem) Randiznàtok-e egy 24 éves lànnyal akire ha rànéznek sokan mégcsak 18nak se gondolnàk?

Figyelt kérdés
A 158cm-mel elég alacsony vagyok amiért szerintem amiatt is fiatalabbnak tûnhetek de nem tudok mit tenni ellene. Sokan fiatalabbak mégis idõsebbnek néz ki,ezért màr én se tudom ki aki fiatalabb tôlem.Nem vagyok pedofil ès fèlènk is vagyok ahhoz hogy bàrkit le merjek szólítani. Valami ismerkedési tanács vagy tipp randioldalakhoz bárkitől jöhet.
2018. aug. 4. 22:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
35%

Aki eddig nem élt a lehetőséggel, már ne is kezdeményezzen a Kérdezőnél.

Ma délután óta hivatalosan is kapcsolatban vagyunk.:)

2018. aug. 16. 21:32
 22/30 A kérdező kommentje:
Hello 41 %, mégis ki mondta ezt neked?😂
2018. aug. 17. 23:11
 23/30 A kérdező kommentje:

Bocs már 42 % haha .

Hogy lehetek ekkora ökör hogy erre nem gondoltam hogy ide írsz.

Imádlak!😍, szóval ezért nem mondhattál semmit?!

Köszönöm hogy vagy, Szeretlek szerelmem!

2018. aug. 17. 23:15
 24/30 anonim ***** válasza:
43%
Hihetetlen szerencse vagy az életemben...
2018. aug. 18. 00:05
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Miután írtad, hogy 8 éve nem volt kapcsolatod, kb. 2 hét múlva pont lett? Nagyszerű :) remélem azóta is együtt vagytok :)
2019. márc. 4. 23:59
 26/30 anonim ***** válasza:
Igen. Sőt, fél éve már együtt is élünk.:)
2019. márc. 17. 01:39
 27/30 A kérdező kommentje:
Most épp együtt nyaralunk/dolgozunk Finnországban a szüleim éttermében besegítve. :)
2019. márc. 17. 01:40
 28/30 anonim ***** válasza:

Na, az tök jó, grat...

A nyaralásos dolgozós dolog is tök jó lehet :)

2019. márc. 24. 23:58
 29/30 anonim ***** válasza:

Pontosan egy év telt el. Akit érdekel: azóta voltunk Stockholmban, Koppenhágában, Tallinnban, Helsinkiben, Rigában, és végigjártuk Erdélyt.:) Már tíz hónapja együtt élünk, a nap teljes egészét együtt töltjük. Hamarosan pedig közös lakásunk lesz, amit jelenleg intézünk.

Van ilyen is!😄

2019. aug. 4. 22:39
 30/30 anonim ***** válasza:

Ha még valakit esetleg ennyi idő után is foglalkoztat ez a kérdés:

Ebben a hónapban a második házassági évfordulónk lesz, és májusban megszületett az első gyermekünk, egy kisfiú.🙂

2022. aug. 5. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!