Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiùk/Férfiak (egykorúak, pàr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DuplaD.girl kérdése:

Fiùk/Férfiak (egykorúak, pàr évvel fiatalabbak vagy kicsit idôsebbek tôlem) Randiznàtok-e egy 24 éves lànnyal akire ha rànéznek sokan mégcsak 18nak se gondolnàk?

Figyelt kérdés
A 158cm-mel elég alacsony vagyok amiért szerintem amiatt is fiatalabbnak tûnhetek de nem tudok mit tenni ellene. Sokan fiatalabbak mégis idõsebbnek néz ki,ezért màr én se tudom ki aki fiatalabb tôlem.Nem vagyok pedofil ès fèlènk is vagyok ahhoz hogy bàrkit le merjek szólítani. Valami ismerkedési tanács vagy tipp randioldalakhoz bárkitől jöhet.
2018. aug. 4. 22:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Hü.lye kérdés. Kislányka vagy, ugribugri gumilabda lehetsz. No para!
2018. aug. 4. 23:50
 12/30 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a gyors és bátoritó sok kommenteket.

1 és 4.kommentelő: Látod,erre nem is gondoltam hogy a férfiakat is zavarhat az ha fiatalabbaknak néz ki. Köszönöm a válaszod! Csak bátran,nem tudom más csajok hogy vannak vele de engem bárcsak leszólitana egy srác. Sajnos a környezetemben senki sincs aki lemerne.

Nyugi aki lekoptat azzal ne törődj nem érdemelt meg téged ennyi. Sok sikert a további kapcsolataidhoz!🤞

A 3. Kommentelőnek köszönöm és igazad van. Most még ha zavar is a későbbiekben ez jól fog esni.

5. Az a 4 év szerintem simán belefér, hogy vonzó vagyok vagy szimpatikus-e a személyiségem az dönsd el a válaszomból. Egy majdnem mindig önzetlen lány vagyok aki néhanap mégis egoista. Köszi hogy írtál.

6.Köszi ;) 24/N

7. Igen én se sminkelek max szemcerúza, spirál. 16 évig mindig sportoltam valamit igy sportos de átlagosan vékony vagyok. Én tavalyelőtt a családommal Barcelonába mentem állatkertbe erre apám a pénztárosnak azt mondta 12 vagyok. Furcsán nézett de nem mondott rá semmit. Olyan mérges lettem apámra meg is mondtam a magamét de utána már lenyugodtam. Köszi hogy irtál.

8. Én nem mindig látom magam fiatalabbnak de a családom és környezetemben lévők megcáfolják. Köszönöm a visszajelzést. Hüha amit irtál nem semmi, ami azt illeti magasság barna haj és szem is stimmel a hajam göndör/hullámos de sokszor egyenesen is. Nem gondolom hogy a kritériumaid lehetetlenek. Hm igen nehéz kérdés nekem is van egy pár elképzelésem a másikkal szemben de nemhiszem hogy megvalósithatatlanok.Remélem megtalálod a boldogságod így vagy úgy. Sikerekben gazdag életet.Hajrá és ne add fel a boldogságodat senkiért.

9. Köszi ez megmosolyogtatott, szoval ennyi és akkor már mindenki tudja a korom?! Mégegyszer köszi máris rendelek egy párat belőle.

10. Most hirtelen nem tudtam melyiket is irtad te de az az olvados résztől én is elolvadtam.☺ Ari vagy vagy mit is mondanak ilyenkor a pasiknak.

11. Válaszra se vagy méltó. De kösz hogy elolvastad a kérdésem. Lehet de a válaszod se okosabb.

2018. aug. 5. 00:30
 13/30 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2018. aug. 5. 01:04
 14/30 A kérdező kommentje:
13. Van egy rossz hírem meg egy aránylag jó már 8 éve külföldön de minden évben min. 2*hazamegyek Debrecenbe pl.pár hét múlva is. A későbbiekben hova és ki, én vagy a jövendőbeli párom költözik,az majd elválik.
2018. aug. 5. 01:17
 15/30 anonim ***** válasza:
A terved jó, 2-3 hetes szabadság alatt összejönni valakivel, főleg ha előtte neten ismerkedsz
2018. aug. 5. 01:37
 16/30 anonim ***** válasza:
Milyen elképzelésed van a keresett fiúról?
2018. aug. 5. 01:52
 17/30 A kérdező kommentje:

Úgy látszik kitörlödött a kommentem, mindegy.

Hm. Nincs sok kritérium és lehetetlen

Szeressen alap.

Komolyabban

Ne dohányozzon

Alkohol: Alkalmanként ihat de mértékkel.Mivel sosem iszom, ne is erőltesse rám hogy igyak.Amikor túl fárad vagyok gyakran olyan vagyok mint aki be van csiccsentve.

Szeresse az állatokat és a gyerekeket!

Ahogy én kedvelem a családját ő is viselje el az enyémet.

Ha van Jogsija ( ha nincs autója nem baj ) csak mégis jó ha tud vezetni ,amíg nem szerzem meg a jogsim.Jó pont de nem annyira lényeges.Szeretek sétálni és nem hisztizek ha netán buszra vagy egyéb közlekedési eszközre kell ülnöm kocsi helyett.

Külsőleg nincs elképzelésem habár jobban preferálom a sötéthajúakat.

Más most nem jutott eszembe.

2018. aug. 5. 04:14
 18/30 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonloak a problemaim. Idonkent elofordul, hogy huszoneves palik leszolitanak, es elegge kellemetlen. Mult heten pl. egy elso eves egyetemista. Emlekszem, mikor harmaddiplomara keszultem 32 evesen, es eleg sokszor elofordult az eset, hogy kerdeztek tolem, hogy "Es mit csinalsz? Tanulsz meg vagy dolgozol?" Valaszom: "Mindkettot, ami eleg nehez..." Erre mi jon? "Hatigen.. Nehez estin erettsegizni, mikozben dolgozol..."
2018. aug. 5. 07:08
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Folyt.kov.: Teljesen lefagytak, mikor elmondtam, hogy 32 vagyok, es a harmaddiplomamat csinalom. :D Meg eleg nagyra nottek a melleim, es foiskola alatt rendszeresen kerdes volt anyamekhoz ilyen vagy ehhez hasonlo kerdes:"Megengedik mar ilyen korban is a nagyobbito mutetet?" Jah, meg 29 voltam, mikor jott egy uj postas nagyimhoz, es megkerdezte, hogy " Es a mama hol van?" Gugyogo hangon, mint egy ovodasnak. Mondtam, hogy korhazban es 2-3 honapig nem jon haza. Viszont azert vagyok itt, hogy atvegyem a nyugdijat. Erre kozli, hogy "az nem jo, mert mar volt belole gond, hogy kisgyerekek elkoltottek a kapott penzt", igy nem adja oda. Elmentem a szemelyimert, es megmutattam. Azt a dobbent arcot! :D A pasizasra visszaterve: nagy hatrany. Idosebbek meg soha nem szolitottak le vagy flortoltek velem. Marafd a tarskereso, mert ott legalabb ki tudom irni, hogy mennyi vagyok. Csak ott meg sok az idiota.
2018. aug. 5. 07:18
 20/30 anonim ***** válasza:

Igen!

Kép?

2018. aug. 5. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!