Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiùk/Férfiak (egykorúak, pàr évvel fiatalabbak vagy kicsit idôsebbek tôlem) Randiznàtok-e egy 24 éves lànnyal akire ha rànéznek sokan mégcsak 18nak se gondolnàk?
Először is köszönöm a gyors és bátoritó sok kommenteket.
1 és 4.kommentelő: Látod,erre nem is gondoltam hogy a férfiakat is zavarhat az ha fiatalabbaknak néz ki. Köszönöm a válaszod! Csak bátran,nem tudom más csajok hogy vannak vele de engem bárcsak leszólitana egy srác. Sajnos a környezetemben senki sincs aki lemerne.
Nyugi aki lekoptat azzal ne törődj nem érdemelt meg téged ennyi. Sok sikert a további kapcsolataidhoz!🤞
A 3. Kommentelőnek köszönöm és igazad van. Most még ha zavar is a későbbiekben ez jól fog esni.
5. Az a 4 év szerintem simán belefér, hogy vonzó vagyok vagy szimpatikus-e a személyiségem az dönsd el a válaszomból. Egy majdnem mindig önzetlen lány vagyok aki néhanap mégis egoista. Köszi hogy írtál.
6.Köszi ;) 24/N
7. Igen én se sminkelek max szemcerúza, spirál. 16 évig mindig sportoltam valamit igy sportos de átlagosan vékony vagyok. Én tavalyelőtt a családommal Barcelonába mentem állatkertbe erre apám a pénztárosnak azt mondta 12 vagyok. Furcsán nézett de nem mondott rá semmit. Olyan mérges lettem apámra meg is mondtam a magamét de utána már lenyugodtam. Köszi hogy irtál.
8. Én nem mindig látom magam fiatalabbnak de a családom és környezetemben lévők megcáfolják. Köszönöm a visszajelzést. Hüha amit irtál nem semmi, ami azt illeti magasság barna haj és szem is stimmel a hajam göndör/hullámos de sokszor egyenesen is. Nem gondolom hogy a kritériumaid lehetetlenek. Hm igen nehéz kérdés nekem is van egy pár elképzelésem a másikkal szemben de nemhiszem hogy megvalósithatatlanok.Remélem megtalálod a boldogságod így vagy úgy. Sikerekben gazdag életet.Hajrá és ne add fel a boldogságodat senkiért.
9. Köszi ez megmosolyogtatott, szoval ennyi és akkor már mindenki tudja a korom?! Mégegyszer köszi máris rendelek egy párat belőle.
10. Most hirtelen nem tudtam melyiket is irtad te de az az olvados résztől én is elolvadtam.☺ Ari vagy vagy mit is mondanak ilyenkor a pasiknak.
11. Válaszra se vagy méltó. De kösz hogy elolvastad a kérdésem. Lehet de a válaszod se okosabb.
Úgy látszik kitörlödött a kommentem, mindegy.
Hm. Nincs sok kritérium és lehetetlen
Szeressen alap.
Komolyabban
Ne dohányozzon
Alkohol: Alkalmanként ihat de mértékkel.Mivel sosem iszom, ne is erőltesse rám hogy igyak.Amikor túl fárad vagyok gyakran olyan vagyok mint aki be van csiccsentve.
Szeresse az állatokat és a gyerekeket!
Ahogy én kedvelem a családját ő is viselje el az enyémet.
Ha van Jogsija ( ha nincs autója nem baj ) csak mégis jó ha tud vezetni ,amíg nem szerzem meg a jogsim.Jó pont de nem annyira lényeges.Szeretek sétálni és nem hisztizek ha netán buszra vagy egyéb közlekedési eszközre kell ülnöm kocsi helyett.
Külsőleg nincs elképzelésem habár jobban preferálom a sötéthajúakat.
Más most nem jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!