Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi válogat és évekig nem volt barátnője esetleg nem is volt, miért kell lúzerként beállítani és személyeskedni vele?
Nem hiszek abban a sztereotípiákban, hogy egy férfi vonzalom nélkül is letud feküdni valakivel. Ha annyira igaz lenne akkor rámásztam volna a legcsúnyább lányra aki kikezdett nálam, de nem tettem, mert nem tetszett.
Miért kell állandóan azzal jönni, hogy nem minden a külső? Ezzel tisztába vagyok nem csak a küllemét nézem. Mikor valakinek elmondom, hogy hosszabb ideig nem volt nőm, akkor mindig kapok egy kisebb kioktatást, mint lehet túl magasak az igényeim, nem kéne annyira néznem a küllemet.
Manapság egy komoly párkapcsolatnak nincs értéke? Ha hosszabb ideig egyedül vagyok, keressek, ha nincs ló jó a szamár alapon valakit?
Ami ezen az oldalon megy az már vicc kategória. Valaki kiír egy hasonló kérdést jön az ellenségeskedés, hogy mi a f...t válogatsz, egyedül fogsz megdögleni, nagy lúzer vagy féle válaszok.
Én tényleg azt látom, hogy mintha nem lenne igény egy szép harmonikus komoly kapcsolatra, csak legyen minél hamarabb valami. Tudjátok ehez külső vonzalom is kell, mert elhiszem, hogy vannak olyan férfiak, akiknek ehez nem kell vonzalom, de én nem az a típus vagyok. Észre vettem azt is, hogyha egy nő hasonlóan válogatós őt nem bántják annyira, mivel köztudott, hogy nekik kell vonzalom és sokszor a külső vonzalom se elég, ha szexelni akar, mivel a férfiak beérik az egyéjszakásokkal is, a nők kevésbé vevők erre.
Úgy érzem nincsenek irreális elvárásaim küllemet tekintve, nem szempont milyen színű a haja, szeme, az se, hogy hány kiló itt csak annyi kikötésem van, hogy legyenek nőies idomai azt nem szeretem, ha kövér vagy sovány azt se, ha nagyon pici a melle és ne tartsam csúnyának az arcát. Belsőre is van igényeim, de azt hosszabb lenne kifejteni.
Szerintem jogos a kérdező állítása,és kérdése.
Az 1-eshez intézném a kérdést: Szerinted az,hogy pl. én vékony vagyok,és emiatt a nők nem tekintenek férfinak,mert nem születtem izmosnak,és erős csontozatúnak,az szerinted változtatható?
Elvileg igen, edzéssel. Nos a környék legjobb edzője az ismerősöm,aki segített nekem ebben.3 hónap alatt 2 kg-t szedtem fel,majd utána következő 3 hónapban már semmit. És se izom,sem semmi más nem jött fel több rám.
Voltam kivizsgáláson is, az orvos megmondta,hogy ezt örököltem,fogadjam el mert a családban mindenki ilyen volt több generáción keresztül.
Ez is ugyanúgy genetika,azonban egyetlen nőt sem érdekelt. Ugyanúgy lekoptattak...
És milyen vékony vagy? Olyan, mint egy vonalkód? Nyugi, vannak csajok, akiknek ez tetszik.
SENKI se születik izmosnak, azért meg kell dolgozni!
Esetleg elolvastad Arnold Schwarzenegger könyvét a testépítésről?
Próbáltad a jógát, a saját testsúlyos edzést, az úszást?
Nemcsak a konditeremben kéne edzeni és nem kell mindent elhinni, amit az orvosok mondanak.
Próbálj ki más sportágat! Legyen kitartásod. Nem 6 hónap alatt kell megváltani a világot!
#10 ki ítéli el a nőt aki nem akar egy régen elavult magamutogató vallasi rituálét elvégezni?
Max a vénasszonyok. A mai férfiak meg örülnek ha van olyan nő aki nem nyaggatja őket papírral, meg millás bulival.
Gyerek miatt is a vénasszonyok szoktak hőbörögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!