Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan nők akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akik nem vágynak a "nagycsalád, nagyház, nagyautó" életre?

Figyelt kérdés
Csak szeretnének egy párt maguk mellé, akivel elvannak egy viszonylag jó színvonalon, élvezik az életet, a hobbijuknak élnek, utazgatnak és nem ijednek meg attól, hogy ne 8 órás fix munkából éljenek. Persze a gyerek sem kizárt, se a nagyház, nagyautó, de számomra nem ezek az elsődleges célok az életben.
2018. júl. 29. 15:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

En no vagyok es hasonlokepp gondolkozok..

Sokan el is itelnek ez miatt a kornyezetemben.

2018. júl. 29. 16:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
pont tegnap néztem egy filmet. A lényeg, hogy a főszereplő az élet anyagi dolgaira úgy tekintet, mint a hátizsákba rakható cuccra és minél több van benne, annál inkább vágja a táska a vállunkat. Nem gondoltam még erre, de én esszerint éltem. Csak azt veszem meg ami szükséges. Számomra fontosabb a vaskosabb bankszámla, minthogy egy drága autóval furikázzak. Nekem ez jelenti a biztonságot. Rugalmasabb is vagyok, mert nem kötődök semmihez, ha máshova kellene mennem dolgozni. Ugyanez a nőkkel is. Ha menni kell, nagy rá az esély,hogy ők nem tartanak veled. Húzás, kötődés alakul ki egy fixpontra a nő által.
2018. júl. 29. 16:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vágyok erre, de az fontos, hogy az illetőnek rendes fix munkája legyen.
2018. júl. 29. 16:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Sem családra, sem autóra nem vágyok. Ház jó lenne, de nem nagy, sőt nem is ház, hanem lakás. Egy kis lakással beérném. Úgyis egyedül tervezem leélni az életem, úgyhogy egy kb. 15-20 négyzetméteren én nagyon kényelmesen elférnék. :)

32/N

2018. júl. 29. 17:10
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

Remek, megint egy értelmetlen kérdés.

Nem, kérdező, nem él ezen a világon egyetlen egy nő sem, aki hozzád hasonló lenne. Olyan különleges vagy, hogy senki más sem osztja a te világnézetedet, pláne a nők között, akik ugye kizárólag szülni akarják a porontyaikat, és semmi más nem érdekli őket az életben.

Csak aztán nehogy végigpörgesd a kérdéseket ezen az oldalon, mert akkor meglátod, hogy más meg amiatt hisztizik, hogy az ostoba nők nem akarják teljesíteni a női kötelességüket, és nem fialnak le 20 évesen, hanem csak a hobbijaiknak és az utazgatásnak élnek.

Úgy imádom, hogy ezen az oldalon mindenki általánosít, mert nem találja meg a neki valót, de ezek az általánosítások homlok egyenest ellent mondanak egymásnak.

2018. júl. 29. 17:16
 16/18 A kérdező kommentje:

15/15: Nézd, mindenki máshol lakik, más környezetben él, más társasága van. Nyilván ha valakinek nincs ilyen ember a környezetében, akkor azt hiszi, hogy nincs is ilyen nő. Persze tudja, vagy legalábbis reménykedik benne, hogy van valahol ilyen ember, de amíg nem találkozott még egy ilyennel sem, addig nehéz elhinni, hogy van ilyen.

Én a környezetemben csak olyan lányokat, nőket ismerek akik ez a modellt akarják folytatni. Ezért írtam ki a kérdést.

2018. júl. 29. 17:34
 17/18 anonim ***** válasza:
én nem vágyom az ilyen életre. gyereket nem csinálok, nagy ház abszolút felesleges, a kocsik nem érdekelnek.. viszont a munka az nagyon fontos ha a hobbimnak akarok élni mert szükségem van sok pénzre
2018. júl. 29. 18:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Lakasom van, vezetni utalok, gyereket nem akarok, de utazgatni azt nagyon..

Szoval vannak :)

2018. júl. 29. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!