Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akik nem vágynak a "nagycsalád, nagyház, nagyautó" életre?
En no vagyok es hasonlokepp gondolkozok..
Sokan el is itelnek ez miatt a kornyezetemben.
Sem családra, sem autóra nem vágyok. Ház jó lenne, de nem nagy, sőt nem is ház, hanem lakás. Egy kis lakással beérném. Úgyis egyedül tervezem leélni az életem, úgyhogy egy kb. 15-20 négyzetméteren én nagyon kényelmesen elférnék. :)
32/N
Remek, megint egy értelmetlen kérdés.
Nem, kérdező, nem él ezen a világon egyetlen egy nő sem, aki hozzád hasonló lenne. Olyan különleges vagy, hogy senki más sem osztja a te világnézetedet, pláne a nők között, akik ugye kizárólag szülni akarják a porontyaikat, és semmi más nem érdekli őket az életben.
Csak aztán nehogy végigpörgesd a kérdéseket ezen az oldalon, mert akkor meglátod, hogy más meg amiatt hisztizik, hogy az ostoba nők nem akarják teljesíteni a női kötelességüket, és nem fialnak le 20 évesen, hanem csak a hobbijaiknak és az utazgatásnak élnek.
Úgy imádom, hogy ezen az oldalon mindenki általánosít, mert nem találja meg a neki valót, de ezek az általánosítások homlok egyenest ellent mondanak egymásnak.
15/15: Nézd, mindenki máshol lakik, más környezetben él, más társasága van. Nyilván ha valakinek nincs ilyen ember a környezetében, akkor azt hiszi, hogy nincs is ilyen nő. Persze tudja, vagy legalábbis reménykedik benne, hogy van valahol ilyen ember, de amíg nem találkozott még egy ilyennel sem, addig nehéz elhinni, hogy van ilyen.
Én a környezetemben csak olyan lányokat, nőket ismerek akik ez a modellt akarják folytatni. Ezért írtam ki a kérdést.
Lakasom van, vezetni utalok, gyereket nem akarok, de utazgatni azt nagyon..
Szoval vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!