Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akik nem vágynak a "nagycsalád, nagyház, nagyautó" életre?
Figyelt kérdés
Csak szeretnének egy párt maguk mellé, akivel elvannak egy viszonylag jó színvonalon, élvezik az életet, a hobbijuknak élnek, utazgatnak és nem ijednek meg attól, hogy ne 8 órás fix munkából éljenek. Persze a gyerek sem kizárt, se a nagyház, nagyautó, de számomra nem ezek az elsődleges célok az életben.2018. júl. 29. 15:08
2/18 anonim válasza:
Már megint ez a burkolt ítélkezés, hogy "miért ilyen minden nő"... Fogadd el, hogy más emberek preferenciáit nincs jogod felülbírálni, se megváltoztatni. Ha nem tetszik, meg kell kersned azt az egyet, aki úgy gondolkodik, ahogy te szeretnéd, nem az összes többit köpködni, hogy ők miért nem.
3/18 anonim válasza:
Nekünk sem ezek voltak az elsődleges célok. Nem 8-4-ig dolgozunk, 1 gyerek van, otthon volt kisház, kisautó, kiránduládok, hobbik. Aztán kiköltöztünk külföldre, kicsit belehúztunk a munkába, lett nagy ház, mert kellett a 2 iroda az otthoni munkához, lett a férjemnek drága autó, mert neki az hobbi, a munka gyümölcse beérett, úgyhogy most utazgatunk, túrázgatunk.
4/18 anonim válasza:
Az a te dolgod, hogy szàmodra nem ezek z elsődleges célok. Kérdés az, hogy ez kit érdekel?!
6/18 A kérdező kommentje:
1: Hol?
2: Olvasd már el az utolsó mondatomat kérlek, nekem se kizárt, DE nem ez az elsődleges.... Ez szerinted azt jelenti, hogy elítélek bárkit is?
Számomra egyszerűen csak nem vonzó, hogy nagyon sokan ebben gondolkodnak és akár hitelt is bevállalnak, csak hogy ez megvalósuljon. Közben pedig tönkremenni a hajtásban és a stresszben, majd amikor megvan minden amit akartak, akkor rájönnek, hogy boldogtalanok még mindig és soha sem éltek. Köszi, én ebből nem kérek!
Viszont ha összejön, mert jól alakulnak a dolgaink, akkor örülni fogok neki én is.
2018. júl. 29. 15:24
7/18 anonim válasza:
Nagy családra nem vágynak a nők, a legtöbben nem is akarnak gyereket. Nagy házra és nagy autóra viszont igen.
8/18 anonim válasza:
Vannak. Félek a nagy terektől és a városban haszontalan szarnak tartom a kocsit. (: De a gyerekből nem engedek és az esküvőből sem, inkább halok meg egyedül, mint valami langyosvízben ácsorogni egy olyan emberrel, akinek még mindig annyiban kimerülnek a párkapcsolati céljai, mint 16 évesen.
9/18 anonim válasza:
Gyereket nem akarok, de egy biztonságos párkapcsolat és otthon jól esne.
10/18 anonim válasza:
Én sem kifejezetten vágyom ilyesmire és pont attól készülök ki, hogy sokak szerint ez az élet rendje. A falnak tudnék menni, mikor elkezdik magyarázni, hogy na akkor most majd összeházasodtok, szülsz gyereket, vesztek kocsit, lakást stb..... Nekem ezek közül egyik sem hiányzik. Persze, örülök neki, hogy van egy jól működő és boldog párkapcsolatom és erre szükségem is van, illetve nyilván kell hol lakni, kell enni-inni, kell közlekedni stb., stb., de én ezekre nem tudok életcélként tekinteni. Nekem egyszerűen nem ez a legfontosabb az életemben. Számomra az a lényeg, hogy jól érezzem magamat és haladjak valamerre. Tanulok, dolgozom, van hobbim, van párom, vannak barátaim, utazunk, kirándulunk stb., és így boldog vagyok, nekem ez elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!