Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg minden nőnek a kinézet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden nőnek a kinézet számít, meg a pénz?

Figyelt kérdés

Nem értem, mert a nők mindig arról panaszkodnak hogy minden férfi kihasználja, mert csak a szexre kellenek.

De közben minden nőnek az izmos nagyon jó képű férfiak kellenek akiknek szinte biztos hogy csak a nők teste kell.

Az átlagos meg az átlag alatti férfiak meg le vannak sz.rva. Pedig ők lehet hogy hűségesebbek lennének.

Nők, akkor most mit akartok???

Légyszi valaki leírja nekem?

Köszi!:)

2018. júl. 23. 16:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem kell áltatni magunkat.

A nőknek és a férfiaknak is a kinézet az elsődleges szempont a párválasztásnál, ugyanis a pároddal ápolod az egyetlen kapcsolatot, amiben a szex a lényeg.

Az átlagos és átlag alatti férfiak is ugyanúgy Palvinra recskáznak.

2018. júl. 23. 17:11
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

"Majdnem minden nőnek, akikkel TE ismerkedsz. A többi meg normális."

Miért, ha egy nőnek jóképű, jól kereső párja van, akkor az nem normális? Akkor én sem vagyok normális, mert sosem volt ronda, csóró pasim. Mondjuk én sem vagyok sem ronda, sem csóró. És persze tudom, minden átlag alatti pasi áldott jó lélek, de engem még jóképű, normális munkával rendelkező férfi sem használt ki, úgyhogy maradok ennél a kategóriánál.

2018. júl. 23. 17:11
 13/20 anonim ***** válasza:
11%
Ha van pénzed akkor sok nő lesz hűséges hozzád. Ha nem hozzád akkor a bankkártyádhoz.
2018. júl. 23. 17:15
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

10-es jól írja.

Komolyan elkèpesztőek vagytok siralmasak.

Mièrt nem eddzetek meg èpítettek karriert?

Bennetek semmi ambíció sincs csak vagytok mint gólyafos a levegőbe.

Olvasgatni kellene ezt

[link]

Igen a nők a legpiackèpesebb egyedet akarjàk,ès minnèl kelendőbb annàl többet vár el.

Tanulsàg kellènek cèlok,ambíciók ebbe fèrfitàrsaim borzalmasak,el vannak a kis söröcske,mamahotel 30+ èvesen,dagadèk vagy sovàny.

Nem csodàlom,hogy a nők ki vannak a magyar palikra.

Fèrfi kihalt ezt coachok is mondjàk.

2018. júl. 23. 17:36
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem unjátok még? Napi több ilyen kérdés is van erről.

És hogy válaszoljak is: Nem. Nem minden nőt a pénz és a kinézet érdekel. Pl engem se.

2018. júl. 23. 17:39
 16/20 anonim ***** válasza:
89%

Nnna, ez már valami! Nem elég, hogy a nők úgy kollektíve felszínesek és hü lyék, még a jó külsejű férfiakat is sikerült leszólnod egyazon kérdéssel :D

Ne legyél ilyen biztos a gagyi sztereotípiáidban, én mindig is normális pasit kerestem, külsőre tökéletesen elég volt az átlagos; na ebből lett is az, hogy volt két átlagos külsejű pasim, akik kihasználtak és megcsaltak, most meg van egy (szerintem) átlag fölötti külsejű párom, aki tökéletesen megbízható, becsületes, és nagyon szerelmes belém.

Semmi értelme az ilyen idióta beskatulyázásoknak, semmivel se lesz hűségesebb valaki csak azért, mert így vagy úgy néz ki :D

2018. júl. 23. 17:50
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem unod még ezt a sok fäsz kérdést?
2018. júl. 23. 18:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Tényleg minden nőt látsz erre panaszkodni?

Azt még megértem, ha személyszerint ezekről a nőkről vagy ilyen véleménnyel, akiket panaszkodni hallasz.

Nem mindenki panaszkodik s nem mindenkinek vannak ilyen problémái.

A többi is értelmetlen általánosítás, lehet hogy sok ilyen női ismerősöd van, de nem mindenki van elájulva az izmos pasiktól.

2018. júl. 23. 18:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Férfiként kérdezek vissza: Te nem jársz az utcán? Nem látsz átlagos párokat? Szerinted csak a gazdag és jóképű pasik házasodnak és csak nekik lesz gyerekük?

Ha pedig úgy érzed, ez a siker titka a nőkhöz, akkor miért itt panaszkodsz, és miért nem építesz karriert, adsz magadra és növesztesz izmokat, és furikázol egy menő kocsival? Ha szerinted ennyi kell, akkor rajta!

Én sem vagyok egy matyóhímzés, sporttal, megfelelő öltözettel, ápoltan viszont sokat javítok az összhatáson, vannak céljaim, vágyaim. És vannak nők, akiknek nem jövök be, de vannak nők, akiknek meg igen. Nah, velük kezdek, mert velük érdemes.

2018. júl. 23. 21:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi van? Sose kéne egy pasi pénze. 32 vagyok, de rám még egy fillért sem költött pasi, nem is fog! A kinézet egy másik dolog. Az már kényesebb téma. Egyrészt nyilván kell vonzalom ahhoz hogy nyálat tudjak cserélni egy pasival. Másrészt, akit szeretünk, azt nem tartjuk csúnyának. Úgyértem na meg tud benne fogni valami, ha sokat tud nyújtani érzelmi szinten, akkor kialakulhat szeretet, ami hasonló a szerelemhez, de földhöz ragadtabb. Mondhatni hosszabb életű a szerelemnél. Ilyenkor tényleg az embert szereted, nem pedig mindazt amit beleképzelsz. Nem tudom mennyire volt ez érthető, a gyengébbek számára de mindegy.
2018. júl. 24. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!